- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.578
- Поени од реакции
- 12.315
Оти не ме сака @The Procrastinator и не ми враќа на прашањата?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бреј како му се прснаа од смеење хахахаахахахахахаа Ама па и новинаров, кое глупо прашање еј, би се убил да сум на негово место.

Стивен стана да си иде хахахахахахахБреј како му се прснаа од смеење хахахаахахахахахаа Ама па и новинаров, кое глупо прашање еј, би се убил да сум на негово место.
Иначе знам дека се глупи шпекулации ама како би било секси Коби да се врати и на 40 години да ги прави мајмуни овие преценетиве денешни копита и да им скинат прстен на ГСВ со Леброн.![]()
Секако...Коби во прајмот да биди неможи да му скини прстен на Голден не пак на 40 годинии да им скинат прстен на ГСВ со Леброн.![]()
Да не претера малку?Секако...Коби во прајмот да биди неможи да му скини прстен на Голден не пак на 40 години
За тоа треба да го прашаш @The ProcrastinatorДа не претера малку?
Да не претера малку?
Муабетот е Леброн и Коби заедноЈас да ја претерам?..Коби во прајмот губеше лесно од Феникс,Детроит,Бостон и многу пати со подобар тим од овај на Леброн што го има сега а камоли од овај дрим тим на Голден Стејт...дали две ќе му земат е прашање не пак да ги победат..овај тим на Голден Стејт е друга димензија за сите против кој играл Коби.