- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.719
- Поени од реакции
- 120.229
Абе, Лу Вилијамс не играше некое време и прва петорка или грешам нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, Лу Вилијамс не играше некое време и прва петорка или грешам нешто?
Мелo изјaвил декa немa дa јa искoристи мoжнoстa дa стaне слoбoден игрaч,имa дoгoвoр зa уште еднa гoдинa вреден 27.9 Милиoни.Нa Oклaхoмa oстaнувa дaли ке гo чувa или ке гo трејдa.Незнaм кoј тим би се зaебaл дa нaпуни 28мил вo сaлaру кaпoт a следнaтa гoдинa Мелo ке биде слoбoден игрaч.Someone is chasing rings and someone is chasing dollar bills.
Па затоа и се зачудив, пошо реално он ѕверските партии ги прикажуваше у стартна петорка кога играше. Нема везе, готива лик е Лу посекако.При крај на сезона кога се повредија бајаџи играчи на Клиперс.
Иначе примарно улогата му беше скорер оф д бенч
Иначе баш тогаш он почна да игра ненормално, според мене таа награда требаше да ја земе Ерик Гордон.
"Razberete", koi se tie drugi osven mene na temava?Значи кога ќе разберете дека овие награди се даваат за регуларниот дел на сезоната?
И обично земаат тренерите на првопласираните екипи.
Кејси заврши прв на Исток, пред Бостон, реално со послаб и потенок ростер.
Јас би го зел Мело во трејд ени деј. Посебно една година има нешто како ККП во Лејкерс. Не е тој толку опаднат колку што се ВБ и ОКЦ пропадната инвестиција. Во Никс само една сезона му напраја тим се другото е попара и не е негова вина.
Јас како што памтам првите најдобри партии си почна да ги бележи како играч од клупа. Покасно кога ептен ги осакатија повреди се убаци во први 5 и сеуште имаше добри бројки, ама не како првата "серија'' кога влагаше од клупа.Па затоа и се зачудив, пошо реално он ѕверските партии ги прикажуваше у стартна петорка кога играше. Нема везе, готива лик е Лу посекако.
"Razberete", koi se tie drugi osven mene na temava?
Pa neli gledas deka glaven argument za Brad mi e deka zavrsi vtor na istok bez Kyrie, Hayward is so rookie kako lider na timot, a kontra argument deka za Toronto bese predvideno da bidat prvo/vtoro so zdrav tim (sto go imaa)? I kako imale Toronto poslab i potenok roster ziti se (ako na niv se odnesuva)?
Toa so playoff kako bonus go stavam posto gi davaat nagradive pred nova sezona da pocne ebate. I da gi davaat odma po krajot na regularna povtorno za Brad ke bev da zeme.
Па предвидено да се прво/второ со здрав тим откога се виде дека Кливленд се ужас, а Бостон мака мачи со повреди. Пред да започне сезоната ги сметаа за топ 3, но како што одминуваше топ 2. Што очекуваше ти од Торонто, да се борат за плеј-оф (7-8 место)? И не ми одговори како тоа имале потенок и послаб ростер?Како бе главен аргумент ти е дека завршил втор на исток, а наградата ја добил тој што завршил прв.
Како е тоа уопште аргумент
Друга работа, ќе ги замолим другиве да кажат кој очекувал после ланската сезона оваа година Торонто да биде прв/втор ??
И трето, Кајри играше преку 60 утакмице сезонава не гледам како играле без него сезонава, и да пак ќе ти кажам наградите се за РЕГУЛАРНИОТ дел на сезоната, биле и ќе бидат.![]()
Па ќе може и прстени да брка, не е баш или-или во неговата ситуација. Ќе ја одработи последната година од договорот со Оклахома, на почетокот од 19/20 кога ќе биде UFA ќе има 35 години и последните три-четири сезони од кариерата ќе му бидат ветерански минимум и намалена улога со контендер/и.Мелo изјaвил декa немa дa јa искoристи мoжнoстa дa стaне слoбoден игрaч,имa дoгoвoр зa уште еднa гoдинa вреден 27.9 Милиoни.Нa Oклaхoмa oстaнувa дaли ке гo чувa или ке гo трејдa.Незнaм кoј тим би се зaебaл дa нaпуни 28мил вo сaлaру кaпoт a следнaтa гoдинa Мелo ке биде слoбoден игрaч.Someone is chasing rings and someone is chasing dollar bills.
Па предвидено да се прво/второ со здрав тим откога се виде дека Кливленд се ужас, а Бостон мака мачи со повреди. Пред да започне сезоната ги сметаа за топ 3, но како што одминуваше топ 2. Што очекуваше ти од Торонто, да се борат за плеј-оф (7-8 место)? И не ми одговори како тоа имале потенок и послаб ростер?
Па успех е да завршиш втор со тој тим што го има Бостон и 22 утакмици без Кајри не се воопшто малку. Бостон со 7 души во ротација играат од март.
И ај спомни уште еднаш дека се за во РЕГУЛАРНА сезона па може Кејси ќе стане подобар тренер од Стивенс.
Пер Бостон игра цела сезона без Хејвард и негде околу 30% од сезоната без Кајри и пак завршија втори. Торонто ги има Лаури, ДеРозан, Валанчунас, Ибака, Мајлс и неколку други сосема ок играчи. Не можеш да ми кажеш дека е ова послаб тим од тој на Бостон (без Хејвард). Тоа што се чоукери во плеј-оф е друга работа.Брат наградата е за една сезона, и лани Кејси си ја заслужи, и тоа не значи дека не е подобар тренер Стивенс.
И да, Бостон има каде каде подобар состав, дури и без Хејвард, не се прај и ти глуп со сила. Свекој што разбира малце кошарка ќе ти го потврди истото