Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"The Lakers are offering Brandon Ingram and a future first-round pick for Kawhi Leonard, but the Spurs are looking for more young talent."
не би сакал тука да го видам, подобро во Бостон ама сè некако ми изгледа дека во ел еј ќе заврши...
замисли кретенот да ни дојде во никси, само што со кои дрва ќе игра таму [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji111]Добиле Спарс Godfather понуда од Лејкерс.
Ако Меџик нема гаранција од Леброн дека ќе дојде ако го земат Каваи, тогаш ова е некако премногу, според мене
Иако првично не биле сигурни во врска со Каваи, сега излезе вест дека Селтикси биле спремни да го убацат Кајри у дилот, пошто по се изгледа Кајри не сакал нов договор, и сакал после наредна сезона да биде фри ејџент.
И порадо би се ослободил Ејнџ од него него ли од Браун/Татум/Розиер и пикови
А и кога барал трејд од Кавс, Спарс и Никси му биле првите дестинации омилени.
замисли кретенот да ни дојде во никси, само што со кои дрва ќе игра таму [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji111]
процури таква информација и порано, дека никси му се на радарот ама ништо не се знае, а по мене би бил луд да ги бира никси наместо сан антонио....
кој да му знае...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
така е, прав си.Еј има титула бе, може више не сака да се замара со титула, него со кеш. А подобро нешто од ЊуЈорк за праење кеш нема.
А играчот нареден кој ќе му донесе титула на Њу Јорк ќе добие безсмртност !