НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Деандре е аут у најава, само комедии ќе биде ако Мавси го земат пак :pos:

Па, имаше некои муабети дека се спремни да му простат за дешавката тогаш.

Вчерa Меџик изјaви декa не чувстувa притисoк дa гo ребилдa рoстерoт и дa пoтпише некoј супер стaр вo Лејкерси.Денес ESPN пишувaaт декa Меџик е пoд притисoк.Нaвoднo Брoн се мислел дa oстaне вo Кливленд a PG не бил убеден вo плaнoвите нa Лејкерс.Кaвaи е нaјбитниoт елемент зa дa мoже Меџик дa ги убеди двaјцaтa,зaтoa бил пoд гoлем притисoк.Нaвoднo пoнудaтa е Ингрaм + Кузмa + Хaрт + првиoт пик нa следниoт дрaфт.

Paul George has opted out of his contract and is officially a free agent!

36299607_10156554021423537_7439868175493103616_n.jpg

"The Lakers are offering Brandon Ingram and a future first-round pick for Kawhi Leonard, but the Spurs are looking for more young talent."

не би сакал тука да го видам, подобро во Бостон ама сè некако ми изгледа дека во ел еј ќе заврши...

"The Lakers are offering Brandon Ingram and a future first-round pick for Kawhi Leonard, but the Spurs are looking for more young talent."

не би сакал тука да го видам, подобро во Бостон ама сè некако ми изгледа дека во ел еј ќе заврши...

Реално добра понуда од страна на Лејкерс е Инграм + пик, максимум што јас би дал плус е Харт и уште некој пик, ама сценарио од тимот Инграм+Кузма+ Харт+ 2 пика од прва рунда е лудо преплаѓање на играч кој има 1 година од договорот.

Добиле Спарс Godfather понуда од Лејкерс.

Ако Меџик нема гаранција од Леброн дека ќе дојде ако го земат Каваи, тогаш ова е некако премногу, според мене

Иако првично не биле сигурни во врска со Каваи, сега излезе вест дека Селтикси биле спремни да го убацат Кајри у дилот, пошто по се изгледа Кајри не сакал нов договор, и сакал после наредна сезона да биде фри ејџент.
И порадо би се ослободил Ејнџ од него него ли од Браун/Татум/Розиер и пикови
А и кога барал трејд од Кавс, Спарс и Никси му биле првите дестинации омилени.

Добиле Спарс Godfather понуда од Лејкерс.

Ако Меџик нема гаранција од Леброн дека ќе дојде ако го земат Каваи, тогаш ова е некако премногу, според мене

Иако првично не биле сигурни во врска со Каваи, сега излезе вест дека Селтикси биле спремни да го убацат Кајри у дилот, пошто по се изгледа Кајри не сакал нов договор, и сакал после наредна сезона да биде фри ејџент.
И порадо би се ослободил Ејнџ од него него ли од Браун/Татум/Розиер и пикови
А и кога барал трејд од Кавс, Спарс и Никси му биле првите дестинации омилени.
замисли кретенот да ни дојде во никси, само што со кои дрва ќе игра таму [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji111]

процури таква информација и порано, дека никси му се на радарот ама ништо не се знае, а по мене би бил луд да ги бира никси наместо сан антонио....
кој да му знае...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

замисли кретенот да ни дојде во никси, само што со кои дрва ќе игра таму [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji111]

процури таква информација и порано, дека никси му се на радарот ама ништо не се знае, а по мене би бил луд да ги бира никси наместо сан антонио....
кој да му знае...

Еј има титула бе, може више не сака да се замара со титула, него со кеш. А подобро нешто од ЊуЈорк за праење кеш нема.

А играчот нареден кој ќе му донесе титула на Њу Јорк ќе добие безсмртност !

Еј има титула бе, може више не сака да се замара со титула, него со кеш. А подобро нешто од ЊуЈорк за праење кеш нема.

А играчот нареден кој ќе му донесе титула на Њу Јорк ќе добие безсмртност !
така е, прав си.

Со порзингас убаво дуо ќе прават, ако оди таму добар основ да повлечат играч или два покрај него.
Откако ќе се тргни бронко од истокот се' е можно за година две.
Со кајру во тим плејоф не треба да им бега така лесно...

ah, wishes...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom