НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како шо стојат работите Лејкерс и Кавси би им дал по 40% шанса за Леброн, 15% Фили, 5% сосема друга екипа

Не чекат луди денови

Kakva retarda covece..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dg9PRLGXkAElM1E.jpg

Los Angeles Lakers point guard Lonzo Ball tore his meniscus in his left knee, according to Yahoo! Sports Shams Charania.

Набрзинка видов, фејк њуз е или вистина? Ме мрзи да гуглам фудбал гледам. xD

Му го следат приватниот авион на Леброн, изгледа треба да слета во Лос Анџелес.

Los Angeles Lakers point guard Lonzo Ball tore his meniscus in his left knee, according to Yahoo! Sports Shams Charania.

Вистина е ама за тренинг кампот спремен ќе бил..

Ништо чудно татко му да праи превари да не го трејдаат деновиве. :ROFLMAO:

ПЏ најверојатно ќе потпише за ОКЦ, треба да се види како сега ќе изиграат Меџик и Пелинка, дали ќе се обидат со Буги или останува Каваи како главна цел. Леброн со овој тим на Лејкерс + некои ветерани на 1 годишен договор не тераат поише од 2 рунда, мислам фали барем уште некоја година развој на младиве или уште барем една суперѕвезда за да можат да се носат со Хјустон и ГСВ.

Додека драмата со лебронтије е насекаде, да пишам дека Phoenix Suns Dancers се спремаат за нивниот драфт.
Фотка со Наташа на објавата на ФБ дека почнуваат со prep class :)
36343680_1955402524511186_6705941118820810752_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom