НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се очекував ама дека Брадава ќе држи дефанзивни лекции не можев да замислам.
3 украдени живи топки, 1 на 1 ситуација (2 против КД, една против Стеф), и уште бананава у последна секунда фалеше(y).

I sea normalno ke vleze Kari ke im sipa 15, 20 kosa i ovie ke se pogubat

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Sea se stavaat pari na GSW 1.75 koef. Jas ja pustiv na posolena uplata. Vaka slaba cetvrtina cel plejof nemaat izigrano. Potop ke ima sega vo 3/4.

Ништо не игра ГСВ.Големата тројка е надвор од натпреваров,не можат да се најдат.И покрај тоја што КД има добар број на поени игра слабо.И никакви акции не прават и ми играат некоја глупва кошарка налик Оклахома.Фати шутни од не изградена ситуација.
Сеа ако не тепа Хјустон нема потреб да се доигруваат утакмициве нека предадат.

Пази да не те посоли Харден.. :cool::D

Go pogodiv vekje Harden + single :cool:
Ништо не игра ГСВ.Големата тројка е надвор од натпреваров,не можат да се најдат.И покрај тоја што КД има добар број на поени игра слабо.И никакви акции не прават и ми играат некоја глупва кошарка налик Оклахома.Фати шутни од не изградена ситуација.
Сеа ако не тепа Хјустон нема потреб да се доигруваат утакмициве нека предадат.

Nisto ne igraat i rezultatot pak e egal... Sea ke ima potop

Да.Еве го Кари уште не допратен постот 2 тројки закачи.Прејаки се.

Па за Кари ко шала се 4-5 :D
Не се игра против овие.Ништо не играа и пак егал беше.Ќе ги прекршат сеа до крајов.

10 минути подоцна.

Па за Кари ко шала се 4-5 :D
Не се игра против овие.Ништо не играа и пак егал беше.Ќе ги прекршат сеа до крајов.
:D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom