- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.074
- Поени од реакции
- 126.812
Ау каква МВП партија на Харден у прво. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

I sea normalno ke vleze Kari ke im sipa 15, 20 kosa i ovie ke se pogubat
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Пази да не те посоли Харден..Sea se stavaat pari na GSW 1.75 koef. Jas ja pustiv na posolena uplata. Vaka slaba cetvrtina cel plejof nemaat izigrano. Potop ke ima sega vo 3/4.

Ke vidime dovolno e samo da im sipa 4,5 trojki u niza, i tolku od ovja. Ama ako ne se desi ova ke imame interesna zavrsnicaЦела четвртина ќе го напаѓат 1 фал треба само и АУТ.
Ke vidime dovolno e samo da im sipa 4,5 trojki u niza, i tolku od ovja. Ama ako ne se desi ova ke imame interesna zavrsnica
Пази да не те посоли Харден..![]()

Ништо не игра ГСВ.Големата тројка е надвор од натпреваров,не можат да се најдат.И покрај тоја што КД има добар број на поени игра слабо.И никакви акции не прават и ми играат некоја глупва кошарка налик Оклахома.Фати шутни од не изградена ситуација.
Сеа ако не тепа Хјустон нема потреб да се доигруваат утакмициве нека предадат.
Sakas uste?
10 минути подоцна.Ништо не игра ГСВ.Големата тројка е надвор од натпреваров,не можат да се најдат.И покрај тоја што КД има добар број на поени игра слабо.И никакви акции не прават и ми играат некоја глупва кошарка налик Оклахома.Фати шутни од не изградена ситуација.
Па за Кари ко шала се 4-5
Не се игра против овие.Ништо не играа и пак егал беше.Ќе ги прекршат сеа до крајов.