НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Toronto-Klivlend
4:1 za Toronto

Не беше само тој флоп затоа, а ми делуваше залудено ко да не си ја гледал.
Дека стави точка на крајот, мислев не ти е прашање. :D 4/4 само ја гледав, затоа и го немав видено флопот, односно ко што викаш ти флоповите. Сеедно, срамота е ова, 115 кг и 203 цм говедо да флопа на ваков селски начин...

ne mu e ni prv ni posleden pat na ciglashot. Toj od toa flopanje glava iskrsi vo kamerata, beleg ke nosi cel zivot ne pa za ova

Мене ме фаќа срам да го гледам Лав. Незнам за него.[DOUBLEPOST=1525223866][/DOUBLEPOST]Патем Луе ги кладе Грин на 5 и ЛеБрон на 4.И Кејси одговара со Валанчиунас на 5.

Последно уредено:
Како се изгубија Торонто на крајов. Цело време водеа, прва предност на Кавс им беше во продолженијата.
Последните 4,5 минути од регуларен дел, Торонто имаа шут од игра 0/13. Единствени поени им беа од слободни (Ибака 3 шутна). Добри поединци ама секогаш истото им се дешава у битни моменти.
Лаури со 12 шута чека на ВанВлит да му решава. ДеРозан прво полувреме 15 поени, второ 3...

Лејкерс фанс го има некаде шоуто на Коби што оди на ЕСПН? Читам одлични анализи праел, нека сподели некој линк ако го има најдено.

Кога ќе го видам Тајрон Лу единствено на што ми текнува е како лежеше под Ајверсон. Треба платата на Леброн да му ја дава што му донесе прстен, што не е ни чудно да го прави тоа. Торонто тапа ама ај интересна ќе е серијава. Никој нема да ги запре Кливленд.
Дека стави точка на крајот, мислев не ти е прашање. :D 4/4 само ја гледав, затоа и го немав видено флопот, односно ко што викаш ти флоповите. Сеедно, срамота е ова, 115 кг и 203 цм говедо да флопа на ваков селски начин...
Брат глеаш сум пишал залудено наместо зачудено, не ми замерувај. :icon_lol:

Лејкерс фанс го има некаде шоуто на Коби што оди на ЕСПН? Читам одлични анализи праел, нека сподели некој линк ако го има најдено.

Првата епизода - прави анализа на акции од два натпревари од конференциското финале 2009 против Мело и Денвер. Втората ја нема цела но ја најдов на делови. И третата само што излезе - прави брејкдаун на играта на Донован Мичел.

Кога ќе го видам Тајрон Лу единствено на што ми текнува е како лежеше под Ајверсон. Треба платата на Леброн да му ја дава што му донесе прстен, што не е ни чудно да го прави тоа. Торонто тапа ама ај интересна ќе е серијава. Никој нема да ги запре Кливленд.

Вчера Лу го надмудри Кејси треба едно браво да му се речи.

Каков доктор по кошарка е Коби. :cuc::cuc: Многу добра му е анализата за Мичел и Јута, го осетил дека има нешто мамбовско во него. :icon_lol: Али воглавно тоа со успорувањето на ритамот е клучна ствар за Јута, затоа што ако им дозволиш на Хјустон они да диктираат темпо поарно искочи си од терен, затоа што имаат 10 шутери од вкупно 12 играчи со тоа што Нене знае и од полудистанца да погоди.

Овие Торонто се стварно лузерска екипа, вчера добиена текма изгубија против грогиран Леброн кој не можеше океан од брод да погоди. Сеуште мислам дека ќе поминат али само ако променат пристап и престанат со глупо форсирање кога ќе дојдат завршните моменти од средбата.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom