Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја гледаше утакмицата.Добро не му е срам?
?Не ја гледаше утакмицата.

Не беше само тој флоп затоа, а ми делуваше залудено ко да не си ја гледал.
Дека стави точка на крајот, мислев не ти е прашање.Не беше само тој флоп затоа, а ми делуваше залудено ко да не си ја гледал.
4/4 само ја гледав, затоа и го немав видено флопот, односно ко што викаш ти флоповите. Сеедно, срамота е ова, 115 кг и 203 цм говедо да флопа на ваков селски начин...Брат глеаш сум пишал залудено наместо зачудено, не ми замерувај.Дека стави точка на крајот, мислев не ти е прашање.4/4 само ја гледав, затоа и го немав видено флопот, односно ко што викаш ти флоповите. Сеедно, срамота е ова, 115 кг и 203 цм говедо да флопа на ваков селски начин...
Лејкерс фанс го има некаде шоуто на Коби што оди на ЕСПН? Читам одлични анализи праел, нека сподели некој линк ако го има најдено.
Кога ќе го видам Тајрон Лу единствено на што ми текнува е како лежеше под Ајверсон. Треба платата на Леброн да му ја дава што му донесе прстен, што не е ни чудно да го прави тоа. Торонто тапа ама ај интересна ќе е серијава. Никој нема да ги запре Кливленд.

Многу добра му е анализата за Мичел и Јута, го осетил дека има нешто мамбовско во него.