НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Antetokoumpo 5fauli i uste igra kako vaka ???

Vegjata ke odi over, tuku anteto double double go cekam uste 2 skoka :(

После три четвртини +29 за Голден Стејт без Стеф. Тешко дека некоја екипа има шанси против нив во серија на четири добиени.

Коби со Квеми Браун и Смуш Паркер играше тогаш, овој игра со уште двајца супер стар играчи до него. Ја гледаш разликата или не? Коби кога играше со уште еден суперстар до него 5 титули освои така да не се бламирај со муабетите.
2 суперстари? не треси глупости бе.. Мело е суперстар сеа колку шо Гери Пејтон беше во 2004

Џорџ едвај беше ол-стар годинава.. суперстар мадиња голи

2 суперстари? не треси глупости бе.. Мело е суперстар сеа колку шо Гери Пејтон беше во 2004

Џорџ едвај беше ол-стар годинава.. суперстар мадиња голи
Па не знам бе ти така најавуваше, дека во плеј офот може било која екипа да го јаде од нив, со тројца ол стар играчи во екипата. :icon_lol:

GSW мелат, знаев дека се чуваат копилињата за плеј оф, ја научија лекцијата од пред две сезони кога изгореа бркајќи рекорди.

Па не знам бе ти така најавуваше, дека во плеј офот може било која екипа да го јаде од нив, со тројца ол стар играчи во екипата. :icon_lol:

GSW мелат, знаев дека се чуваат копилињата за плеј оф, ја научија лекцијата од пред две сезони кога изгореа бркајќи рекорди.
Па хајп машина сум во темава иначе ќе пропадни.. Мора да се најди начин да се хајпнуват 29те тимови и да се напрај плејофот поинтересен.. Иначе од октомври секој знае кој ќе биди шампион

Селтикс-Сиксерси прво источно полуфинале.. Ќе бидат тежок противник Селтикси, имат одличен тренер, интелигентен центар (за разлика од Вајтсајд) и домашна предност.. Сиксерси во 4 добиват, просек на победа 20 разлика

Alo Kd ne dojde samo za eden dva prstena, toa jasno e. Ova peglanje ke trae uste minimum tri godini.

Јас како џезер се молам Џорџ да извади КД потег и летово со Јута да потпиши. Како би ни легнал со Гоберт и Мичел, одлично трио ќе имаме и во офанзива и во дефанзива.

Не успеа експериментот, мислам ќе си иде од окц. Ајде елај во сактаун, со fox и богданович :icon_mrgr:

Ќе си навивам јас за Лејкерс посекако, па и Леброн да дојде, ама еве да дојде ВБ ќе ме нервира многу и повеќе ќе го пцујам отколку што ќе го возвишувам.

Pa jas ne ti vikam da ne navivas. Bas ke vidime togas reakcii sega dzabe zboris. Za LAL nema podobar match od Westbrook. Kolku i da ne go sakam zatoa sto e statistic whore deckoto vo naredni nekolku sezoni ke bide vo prime od karierata i so dobar menadzment kade sto ke se ponasa iskusno moze da bide klucen faktor vo ligata.

Da si go smiri egoto vo nekoja dobra okolina mislam deka moze mnogu poveke od Harden recimo. Ona vcera na nisto ne licese kako eden protiv drug da igraa so PG.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom