Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Antetokoumpo 5fauli i uste igra kako vaka ???
У "game settings" напраил до 8 фаули да е дозволеноAntetokoumpo 5fauli i uste igra kako vaka ???
[DOUBLEPOST=1524967486][/DOUBLEPOST]Не игра Стеф. Официјално. 
2 суперстари? не треси глупости бе.. Мело е суперстар сеа колку шо Гери Пејтон беше во 2004Коби со Квеми Браун и Смуш Паркер играше тогаш, овој игра со уште двајца супер стар играчи до него. Ја гледаш разликата или не? Коби кога играше со уште еден суперстар до него 5 титули освои така да не се бламирај со муабетите.
Па не знам бе ти така најавуваше, дека во плеј офот може било која екипа да го јаде од нив, со тројца ол стар играчи во екипата.2 суперстари? не треси глупости бе.. Мело е суперстар сеа колку шо Гери Пејтон беше во 2004
Џорџ едвај беше ол-стар годинава.. суперстар мадиња голи
Па хајп машина сум во темава иначе ќе пропадни.. Мора да се најди начин да се хајпнуват 29те тимови и да се напрај плејофот поинтересен.. Иначе од октомври секој знае кој ќе биди шампионПа не знам бе ти така најавуваше, дека во плеј офот може било која екипа да го јаде од нив, со тројца ол стар играчи во екипата.
GSW мелат, знаев дека се чуваат копилињата за плеј оф, ја научија лекцијата од пред две сезони кога изгореа бркајќи рекорди.
Да е паметен Леброн да оди во Хјустон, ќе видиш колку ќе траеAlo Kd ne dojde samo za eden dva prstena, toa jasno e. Ova peglanje ke trae uste minimum tri godini.
Ќе си навивам јас за Лејкерс посекако, па и Леброн да дојде, ама еве да дојде ВБ ќе ме нервира многу и повеќе ќе го пцујам отколку што ќе го возвишувам.
Antetokoumpo 5fauli i uste igra kako vaka ???