Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1524891842][/DOUBLEPOST]Значи обожавам вака кога ќе чекам утакмица за добра пара, ќе се откажам од истата, ќе прекинам да ја гледам...па рандом ќе се пуштам пред крај и ќе видам дека се вратиле во игра 

Што кур беше тактиката на овие на крај бе??

Имаше еден лик се смееше кога му викавме дека Бостон или Торонто ќе го запрат Кливленд. Имал право човекот, требало Индијана да кажеме.

Мене нема да ме мрзи, ќе посака да си избрише јузер од премногу цитирања.Ме мрзи да си ги барам постовите и јас имав пишано дека Кливленд нема да стигни ни финале, кога ми се пуштија овде 3-4 членови, не знаев кај е вратата.
Уште од одамна се гледаше дека сезонава во Кавси нешто не штима, трејдовите пред дедлајн рокот беа во најмала рака очајни, кој барем малку гледа кошарка ќе знае дека Худ, Лери Ненс и остали во ниеден момент не смеат да бидат во екипа која е контендер.
Како беше,Хаха
На кој основ? На која позиција се то Јута помоќни да ги запрат ОКЦ? Кој тоа ќе го чува ПЏ? Вестбрук?
Нека не ве лажи скорот на ОКЦ едно е регуларна едно е ПО.
и
?