НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
тие генгбенг од индијана моментално доживуваат, титула ќе освоеле покрај вориорси, мислам дека у ниту еден постоечки универзум тоа не е возможно.

Utre se igra ( ili denes po polnokj) Game 7.

Лерон се мачи во плејоф.

Бест тајмлајн.

dj8h9fR.gif

Без Рубио оваа утакмица. Ајде Ексум срцка покажи шта знаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаше еден лик се смееше кога му викавме дека Бостон или Торонто ќе го запрат Кливленд. Имал право човекот, требало Индијана да кажеме.

Криминална кошарка игра Тандер. Позаслужена елиминација здравје.

Требаше во последната да изгубат можда и така пофер ќе беше али ај..

Се надевам Рубио ќе се опорави за Рокетс :([DOUBLEPOST=1524891842][/DOUBLEPOST]Значи обожавам вака кога ќе чекам утакмица за добра пара, ќе се откажам од истата, ќе прекинам да ја гледам...па рандом ќе се пуштам пред крај и ќе видам дека се вратиле во игра :D

Тандер 2ка со хендикеп ја чекав :D

Последно уредено:
FD2fKXX.jpg

За жал мислам би бил солиден во Лејкерс (ако не му дадат надреално богатство од ЛА за плата..)

Ама ептен ме нервира ваков став ко оовј на Џорџ вечерва....сеа за инат Лејкерс треба да не се ни замараат за него....Дрво бе

Иначе... :pos: :pos: :pos: Што кур беше тактиката на овие на крај бе?? :D

Као..од сите можни опции одбраа.............да изнудат фаул за тројка?

Какви цигли маваа у последнава минута....

Тоа е.

Се надевам Рубио ќе игра со Рокетс.

Робетс лагано до финале на запад стигаат али се надевам ќе им успее на Џез барем да изиграат пар утакмици солидно.

Свака част за ова што го одиграа во серијава :cuc:

Донован Мичел е надреален талент :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Kakva banda se ovie Oklahoma.

Ovoj PG mnogu letnal vo oblaci. Jas ne znam sto se raduvaat navivacive na LAL.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Спаваш ли мирно Џејмсе Хардене?

prva rabota, CHOKEROT SO BROJ NULA E NAJLOS IGRAC SO FATIL TOPKA. Vtoro, Playoff P samoproglasenata zvezda bese unisten od Joe ingles cela utakmica. Bravo jazzeri, vash fan sum u zapadov, a za trenerov NEMAM ZBOROVI. DOKTOR NAUKE.

Имаше еден лик се смееше кога му викавме дека Бостон или Торонто ќе го запрат Кливленд. Имал право човекот, требало Индијана да кажеме.

Ме мрзи да си ги барам постовите и јас имав пишано дека Кливленд нема да стигни ни финале, кога ми се пуштија овде 3-4 членови, не знаев кај е вратата. :D
Уште од одамна се гледаше дека сезонава во Кавси нешто не штима, трејдовите пред дедлајн рокот беа во најмала рака очајни, кој барем малку гледа кошарка ќе знае дека Худ, Лери Ненс и остали во ниеден момент не смеат да бидат во екипа која е контендер.

Ме мрзи да си ги барам постовите и јас имав пишано дека Кливленд нема да стигни ни финале, кога ми се пуштија овде 3-4 членови, не знаев кај е вратата. :D
Уште од одамна се гледаше дека сезонава во Кавси нешто не штима, трејдовите пред дедлајн рокот беа во најмала рака очајни, кој барем малку гледа кошарка ќе знае дека Худ, Лери Ненс и остали во ниеден момент не смеат да бидат во екипа која е контендер.
Мене нема да ме мрзи, ќе посака да си избрише јузер од премногу цитирања.

Хаха :pos::pos::tapp::tapp:

На кој основ? На која позиција се то Јута помоќни да ги запрат ОКЦ? Кој тоа ќе го чува ПЏ? Вестбрук?

Нека не ве лажи скорот на ОКЦ едно е регуларна едно е ПО.
Како беше, :pos: и :tapp:?

Колку ми е мило што испаднаа џукеливе ОКЦ, најодвратна екипа ми се.
Мичел бајо која си ти само играчина :cuc:

edit: Гоберт во прво полувреме беше бетер од Пеџа Самарџиски, а во второ мислиш Шек влегол у игра :ROFLMAO:
А Инглс џоа Лери Брд е сезонава, кине.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom