НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
screen-shot-2018-01-29-at-6-24-31-pm.jpg

Док всушност од сите играчи шо им бил тренер само тројката во Бостон го почитуват..

Ај што дадоа многу за Блејк но имаат доказ од 7 сезони дека Блејк со офанзивно ограничен центар не функционира. Нема шанси да се вклопат заедно Блејк и Драмонд, 0 спејсинг ќе имаат. Сега некој ќе пиши дека Блејк играл стреч 4 и тоа е огромна глупост некој со физички предиспозиции да шутира цело време 3ки и долги 2ки.

Па сеа до негде си у право, ама Блејк лека полека ќе се подпира повеќе на шутот како што му идат годинете, така да ништо чудно од него да направи стреч 4ка ала Кевин Лов Стен, али ипак, прескупо е платен.

И ако не го земе Кемба до крај на дедлајнот Стен а се шушка, тогаш трејдов ќе го сметам за пораз.

А па дека со Тобајас Херис и Бредли што му истекува договорот, Марјанович што кога го гледам у игра ми се кења многу направија сезонава .. дај бе луѓе. Мора некад да се ризикува ало ! Знаеш кога Пистонси ќе добиеа ваков играч .. НИКАД. Според мене чист W - W трејд и за двете екипи. Детроит си има суперстар у тимот, додека кај кретенот Док што е нај overated тренер евр имаат 2 солидни играча и два фјучр пикови. И онака се у ребилд мод.

Башка го имаат Грифин у наредни 4-5 години .

Па читај шо се пиши.. Блејк трејдан, следни Лу и Диандре.. Бредли и тој ќе биди трејдан.. Гало инвалид.. Беверли аут до крај на сезона.. Фактички останаа само

575729237-clippers-pelicans-jb-0746.jpg

Ги уништија Клиперси.. А и овај Џери Вест ко прикриен агент пуштен од Вориорси/Лејкерси да ги докрајчи Клиперси да се вратат кај шо беа отсекогаш.. На дното..
Епа не рипај следниот пат за дупнување глави и слично. Милион докази имаш дека не треба да рипаш ти пак, еден по еден ќе паѓале, Клиперси глави ќе дупнувале. Седи не заебавај, ниту Леброн годинава нема до финале да стигне. Ќе си остане на мизерниот учинок, а тоа е 3 прстени од 8 финалиња.

Епа не рипај следниот пат за дупнување глави и слично. Милион докази имаш дека не треба да рипаш ти пак, еден по еден ќе паѓале, Клиперси глави ќе дупнувале. Седи не заебавај, ниту Леброн годинава нема до финале да стигне. Ќе си остане на мизерниот учинок, а тоа е 3 прстени од 8 финалиња.
:pos::pos::pos: Кој ќе игра финале расклантаниот изолација 4 лајф Торонто? или можи Бостон? Во финале посекако тепват ГСВ ама секоја година иста приказна дека ЛеБрон испаѓа пред финале и пак ќе бидите грешка.

:pos::pos::pos: Кој ќе игра финале расклантаниот изолација 4 лајф Торонто? или можи Бостон? Во финале посекако тепват ГСВ ама секоја година иста приказна дека ЛеБрон испаѓа пред финале и пак ќе бидите грешка.

ете не испаѓа пред финале, ама со овај тим шо го има бронко во тоа финале гсв пак ќе му ја дупнат глата. особено дјурант. како му се има намерачено сезонава то чудо.

сега на полусезона ако не закрпи некој офанзивно добар играч шо можи да стрпа 20+ поени по натпревар пиши пропало + мора да го бркаат ејвори бредли или друг дефанзивец на 2 од неговиот калибар.

во спротивен случај ќе бројте уште едно финале на бронко ама без прстен.

Па сеа до негде си у право, ама Блејк лека полека ќе се подпира повеќе на шутот како што му идат годинете, така да ништо чудно од него да направи стреч 4ка ала Кевин Лов Стен, али ипак, прескупо е платен.

И ако не го земе Кемба до крај на дедлајнот Стен а се шушка, тогаш трејдов ќе го сметам за пораз.
Не ми се верува некогаш Блејк да стигне до шутерското ниво на Лав, како ќе поминуваат годините се понекорисен играч ќе биде Грифин ( иако уште е далеку од тоа, има време за него)

Da be taka se stanuvase suter, preku nokj. Mene iskreno Blake Griffin mi e najoverated Superstar ako moze taka da go kazam, na site vreminja sto zaigral basket. Edno nesto nema sto mozes da se oslonis za da ti bide prv covek(franciza igrac).

Види Кавај и Конли шо шутери беа во колеџ па зборај, види ЛеБрон шо проценти имаше види сега

@Boce1234
Mоже да го поправи шутот Антето на пример,ама сигурно нема Грифин.Барем не нешто позначајно.

@Boce1234
Mоже да го поправи шутот Антето на пример,ама сигурно нема Грифин.Барем не нешто позначајно.

А зошто не? Јес да има договор и го боли к... сеа ама ќе мора да се прилагоди

Па по млад е Антето,има повеќе простор за напредок.И не е толкав циглар како Блејк.Грифинов ко Марк Гасол ми е во шутов.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom