Sources: Clippers, Pistons are finalizing a deal that would send Blake Griffin, Willie Reed for Tobias Harris, Avery Bradley and a draft pick. Multiple players involved have been informed of deal.
Почело је
Почело је
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тобиас Херис, Бредли, Бобан Маријановиќ + пик од прва и втора рунда за Блејк и Вили Рид.Sources: Clippers, Pistons are finalizing a deal that would send Blake Griffin, Willie Reed for Tobias Harris, Avery Bradley and a draft pick. Multiple players involved have been informed of deal.
Почело је
ДиАндре готов ене знам како не му текна на бронко да си го земи ејвори бредли со време да си го спакова во кливленд.
Ама како сега скроз рибилд, па нели ќе ги дупнеа Вориорс? Од кај сега рибилд ти се молам.И Диандре и Лу сеа ќе бидат трејдани.. Скрос рибилд.. Можеше уште летово да почнат шо му даваа нов договор на Блејк незнам ќе можеше да оди кај сака сеа го издупчија во факинг Детроит ќе игра..
Не ни знам Пистонси шо играчи имат најдобрите двајца после Андре ги трејдаа а Реџи Џексон знам му е повреден.. Лук Кенард и Иш Смит се единствени шо ми идат на ум.. Незнам дали и до 8мо можат.. Мислам треба да пробат Кемба да го земат некако..
А за Клиперси нова ера
Лоб Сити------->Two packs a day and rakija City
![]()
Па читај шо се пиши.. Блејк трејдан, следни Лу и Диандре.. Бредли и тој ќе биди трејдан.. Гало инвалид.. Беверли аут до крај на сезона.. Фактички останаа самоАма како сега скроз рибилд, па нели ќе ги дупнеа Вориорс? Од кај сега рибилд ти се молам.
Ај што дадоа многу за Блејк но имаат доказ од 7 сезони дека Блејк со офанзивно ограничен центар не функционира. Нема шанси да се вклопат заедно Блејк и Драмонд, 0 спејсинг ќе имаат. Сега некој ќе пиши дека Блејк играл стреч 4 и тоа е огромна глупост некој со физички предиспозиции да шутира цело време 3ки и долги 2ки.Многу лош трејд од страна на Стен, јес да ми е ќејф за Блејк али ипак, мислим дека прескупо е платен.
Мука ми е за Тобиас многу, Бредли ионака до крај на сезона има договор само.
Стен ги пушти Близнакот, ККП и Тобиас Херис фактички за Блејк.
Хрк пу