НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Следна утакмица Бакси тепаат лагано, уште у прво полувреме ќе се знае победникот

Kako ke tepaat lagano ? Na koj nacin ? Realno trebase da izgubat vecerva, brejkot im bese na tacna, Shteta Raptors nemaa srekja na krajot nisto ne im odese, a cela utakmica do pocetok na 4/4 gi drzea vo raka.
E sea racunaj i Lopez epten se posra 30 poeni zacuka.
Lopez vo naredni 300 utakmici nema da stavi nad 20 poeni / shut 12 od 20.
Na Kawhi trojca go cuvaat pod kosh,i nemozat da go docuvaat, za 3/4 30pts,gi iskina. Arno ama vo 4/4 go snema, togas koga e najbitno, isto kako Harden pred nekolku dena, ili kako Lillard vcera (dobro, ovaj cela utakmica go nemase)
Za mene Kawhi e MVP.

Jas misam deka pobedive vo prvava utakmica na Milvoki i GSW izgledaa lesni zatoa sto oni ne menuvaa mnogu vo nacinot na igra vo odnos na prethodnite protivnici vo odnos na odbrana. Portland od cuvanje reket sega treba da brani trojkasi, Toronto treba od sekoja pozicija da bide pretpazliv zatoa sto Milvoki ima poveke oruzja od Ante.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zion Williamson could reportedly consider RETURNING to Duke if he decides he doesn't want to play for the New Orleans Pelicans! (Via ESPN)

Океј, кој му е на копиљов бе ? Ако има вистина у ова додуше.. Типот нема изиграно една усрана НБА текма и уште од старт мисли дека е ол стар, суперстар уадевр.
Ако се деси ова а 99% Пеликанси го бираат Зајон и е могуче да се врати у Дјук, ондак НБА е шит.

Едит :

The New Orleans Pelicans have sold over 3,000 season-ticket packages since winning the Draft lottery!

N'orleans е познат по култура и забава, не по кошарка.
Зион дечкото хајпан, прехајпан.
Не знам кој е повеќе хајпан, то или Џони “Футбол“ Мензел :)

Ми мириса на баст, и тоа од епски размери :D

Zion Williamson could reportedly consider RETURNING to Duke if he decides he doesn't want to play for the New Orleans Pelicans! (Via ESPN)

Океј, кој му е на копиљов бе ? Ако има вистина у ова додуше.. Типот нема изиграно една усрана НБА текма и уште од старт мисли дека е ол стар, суперстар уадевр.
Ако се деси ова а 99% Пеликанси го бираат Зајон и е могуче да се врати у Дјук, ондак НБА е шит.

Едит :

The New Orleans Pelicans have sold over 3,000 season-ticket packages since winning the Draft lottery!

300,000 можни гласини ќе се слушаат сеа околку малиов .. не веруј на све шо ке чуеш или прочиташ

qXnieyk.jpg

Jas misam deka pobedive vo prvava utakmica na Milvoki i GSW izgledaa lesni zatoa sto oni ne menuvaa mnogu vo nacinot na igra vo odnos na prethodnite protivnici vo odnos na odbrana. Portland od cuvanje reket sega treba da brani trojkasi, Toronto treba od sekoja pozicija da bide pretpazliv zatoa sto Milvoki ima poveke oruzja od Ante.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam kako ti izgledala lesna pobedata na Milvoki koga gubea cela utakmica.

Иако можат да се на -15 на полувреме и -8 на неколку минути до крај, никогаш немаш чувство дека не можат да се вратат со некоја брза серија. Грејтнес.

Криминален Сиџеј..
0/8 во последна четвртина, кој к*р му праат изолации у милион напади по ред.
Кај не му иде, земал форсира секој напад.

Само Сет и Леонард дадоа поени за Блејзерс у 4/4.

Нешто слично иначе и вчера се случи за Репторс, кога во 4/4 Лаури беше единствен со постигнати поени од поле.

Ау колку ми е мерак што му ја собра Иги на крај на прчлено Лилард :drk:
Mи беше еден од омилените играчи уште на времето кога играше во Филаделфија. Многу ми е мерак што на стари години им покажува на децата од Портланд како се игра баскет :)

Немам видено појако стегнување во одбрана од тоа во второ полувреме на GS, секоја чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom