НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако сите им го фрлија пикот сезонава на Вориорси. Нема да сум изненаден ако не освојат.

giphy.gif

276565-19.jpg

Имa ли некoе инфo oкoлу пoвредaтa нa Кaвaи, и кoгa би се врaтил?
Вчера ми искочи некоја изјава на Поп во врска со повредата на Ленард и вика дека нема видено до сега вакво нешто. Изгледа ќе го нема уште долго, освен ако не прави некакви мајндгејмс иако не гледам зашто би лажел за ова.

Зашо бе мислите дека ако некој шо го сматра Кеј-Ди за "снејк" што у главно и е, е фан на Леброн ?
Ве сваќам повеќето "фанови" на Вориорси се фанови на Коби и океј е и сите го хејтате Леброн шо и тоа океј и он даде причина луѓето да го хејтаат. Али олабаете со секој муабет за некој играч следи одговор - A Леброн да не не е ? - А Леброн шо напраи у Мајами као отиде.. Who gives a shit човече.. Кој го врти Леброн крај краева. Значи олабаете пуштете си јутјуб highlights од Коби малце relax и после сватете дека сите не размислуваат како вас. :)

Јас не сум за Лејкерси и никогаш не сум бил, а сеа сум за ГСВ.Играат најдопадлива кошарка, затоа ги сакам нив а не дека го мразам Леброн.
Омилен играч ми е Винс Картер.
Затоа ти пропаѓа тезата дека сите фанови на Коби и Лејкерс се за ГСВ и против Леброн моментално.

Јас не сум за Лејкерси и никогаш не сум бил, а сеа сум за ГСВ.Играат најдопадлива кошарка, затоа ги сакам нив а не дека го мразам Леброн.
Омилен играч ми е Винс Картер.
Затоа ти пропаѓа тезата дека сите фанови на Коби и Лејкерс се за ГСВ и против Леброн моментално.
Па кажа повеќето, а не сите.

Мој најверен другар беше фан на Филаделфија и Ајверсон,што значи анти лејкерс бил, а сеа минативе 3-4 години е најголемиот фан што го познавам на ГСВ.Воопшто ви нема смисла ова со Лејкерс => ГСВ
Јас не познавам нито еден што бил за Лејкерс а сеа е ГСВ.

Cavs would consider a trade involving Tristan Thompson and a pick for DeAndre Jordan.

Ништo oд Boogie ке дoaѓa DJ.

Епа кажи му на другар ти дека е bandwagon. :pos: мала шала..
Иначе општо муабетот ми беше не за тебе. А иначе ги има многу поготово оние дај хард Коби фанови. Мислам пред се мое мислење, не го наметнувам.

The long awaited return of Spurs point guard Tony Parker is expected to happen Monday against the Mavericks, the team announced Sunday.

Секој што барем малце разбира кошарка ги почитува ГСВ како екипа и не ги хејта. За оние што не разбираат жалам... :D

И не знам од кај тоа дека фанови на Коби (wtf) го мразеле Леброн. Јас сум фан на Лејкерс 15тина години, не стрикно фан на Коби како што има пример Леброн фанови, ама немам ништо против Леброн. Не му го сакам стилот на игра ама ниту го оспорувам ниту го мразам, едино некогаш што ги пецкам фановите негови кога ќе почнат да тегават за нешто.

Едини играч што сум го мразел беше Пол Пирс, одвратна свиња гарава, што нормално не го прави лош играч али едноставно ми идеше на живци додека играше и не можев да го поднесам органски.

Секој што барем малце разбира кошарка ги почитува ГСВ како екипа и не ги хејта. За оние што не разбираат жалам... :D

И не знам од кај тоа дека фанови на Коби (wtf) го мразеле Леброн. Јас сум фан на Лејкерс 15тина години, не стрикно фан на Коби како што има пример Леброн фанови, ама немам ништо против Леброн. Не му го сакам стилот на игра ама ниту го оспорувам ниту го мразам, едино некогаш што ги пецкам фановите негови кога ќе почнат да тегават за нешто.

Едини играч што сум го мразел беше Пол Пирс, одвратна свиња гарава, што нормално не го прави лош играч али едноставно ми идеше на живци додека играше и не можев да го поднесам органски.

Епа истото шо го велиш за Пирс другите, вклучително и јас го велиме за Грин и Дурант. Како екипа се супер но Грин и Дурант имаат по неколку потези кои предизвикуваат одбивност.

Епа истото шо го велиш за Пирс другите, вклучително и јас го велиме за Грин и Дурант. Како екипа се супер но Грин и Дурант имаат по неколку потези кои предизвикуваат одбивност.
Ај прочитај ја уште еднаш првата реченица од мојот пост.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom