Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како можи да е Гобер дно дна кога од кога се врати од повреда последниот месец и пол Јута има најдобар дефанзивен ранкинг? Можи да речиш дека е слаб во напад но има ненормално голем импакт на играта. Баш Јута поради него и е во трка за плејоф, шутот на Мичел е паднат последните 5-10 утакмици, просекот на поени го одржува со големиот број на шутој шо ги зема. За плејоф мислам дека Клиперс и Пеликанс ќе испаднат.Sakam nekako Utah da izbori playoff, Mitchell za da zeme ROY, sam igra deckoto Gobert e dno dna
Кингси нека му дадат договор, радо би го гледал роуз него фокс,fox is too soft.Derrick Rose only receiving 10 day offers from teams.
Пеликаните имат 7 со ред тепано, Дејвис просек 40/17 во меѓувреме.. Не отпаѓат сигурноКако можи да е Гобер дно дна кога од кога се врати од повреда последниот месец и пол Јута има најдобар дефанзивен ранкинг? Можи да речиш дека е слаб во напад но има ненормално голем импакт на играта. Баш Јута поради него и е во трка за плејоф, шутот на Мичел е паднат последните 5-10 утакмици, просекот на поени го одржува со големиот број на шутој шо ги зема. За плејоф мислам дека Клиперс и Пеликанс ќе испаднат.
I sam znaes deka vo toj 11-0 run na utah koj imase po 30+ poeni sekoja utakmica a Gobert go tovarea drumond i valanciunas so 35 poenaJa te sfakam si go sakas Gobert ama daleku e od toa sto bese lani
Кингси нека му дадат договор, радо би го гледал роуз него фокс,fox is too soft.
Да и Антони Дејвис на 15 поени, Двајт на 5 и Нуркиќ на 0 во истата серија. Имаше 3-4 победи во серијата кои Мичел беше дупе 3 четвртини а Гобер ја држеше екипата блиску резултатски за да можи Мичел со hero-ball во клучните ситуации да ја реши утакмицата. Комплицирано е да се прати Гобер, пример противниците на Јута имаа најслаб процент за шут за 3, играчите на периметар поблиску стојат до противникот и не му даваат простор за шут за три бидејќи го имаат Гобер зад нив. Не е тенис ова да се гледа само дуелот центар со центар. Ако си слободен петок/сабота гледај ја Јута со Минесота баш ќе го видиш Гобер против Таунс во која форма игра.I sam znaes deka vo toj 11-0 run na utah koj imase po 30+ poeni sekoja utakmica a Gobert go tovarea drumond i valanciunas so 35 poenaJa te sfakam si go sakas Gobert ama daleku e od toa sto bese lani
Не не, не сакам сарказам.Тие две утакмици беа б2б и одма после повреда мислам дека беа б2б не ме земај за збор.[DOUBLEPOST=1519930827][/DOUBLEPOST]
Се надевам дека е сарказам ова.![]()