Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го мразам Поп али ако случајно пројаде гомна на прес конференцијата нешто се надевам ќе се најде некој новинар да го потсети што се дешавало пред 12-13 години. 
МАСАКР

Па немаше никаква експертиза во постот туку факт беше.. Масакр беше првото полувреме.. Едно време и 25 разлика имаа Спарси и покрај судиската помош за ГС.. Откако се повреди Каваи 16-0 напраја.. Јебига со петорка од 20 годишен Мареј, Симонс и Андерсон неможеше да издржат Спарси
Признавам, омилен експерт ми си на форумов
Само незнам дали си повеќе попален по коњот,или си повеќе попален по поразите на ГСВ?

Не е тоа оправдување, овие фаули се за директно исклучување бидејќи се доведува во опасност здравјето на играчот. Посебно во ситуацијава кога јасно се гледа дека Заза прави чекор плус за да биди под КавајBowen na isti nacin gi poebuvase i Iverson i Carter povekekratno.

abe posledni 5 minuti site shutevi na cavs gi zemashe lebron, i promasuvashe premnogu zatoa sto nemozese na noze da stoi.E arno ama namasto gsw da go iskoristi toa i da napravi nekoj dobar vlez i siguren kosh,tie si frlaa od 10metri ili shutevi od svrtuvanje, pa podavanja pozadi grb.Si go baraa i si go dobija.IC maka ne mi e,iako cela sezona bea najdobri na krajov se posraa.SO umren james na krajot i so tolku promasheni sutevi od cavs ti da nemozes i da nesakas edna asolna akcija da napraivs i site shutevi isforsirani? pa koj ve eba be arno go primivte.Imase mnogo gluposti utakmicava od stranan a gsw,ama onaj shut od svrtuvanej na 2-3 min pred kraj koga go imashe green slobdoen me izvade od takt.Kopile glupo.
P.s Strasno me potsetija na houston poslednite 5minuti.Indijanci maximalno