Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Worst 1st seed <3

Марли зашо вадиш работи од контекст не разбирам... Јас како прво никаде не го деградирам Леброн, а како второ во последниве 2-3-4 години цело време добива пофални зборови од мене дека е најдобар играч во лигата без конкуренција. Мене ме нервираат споредбите од Леброн фановите со Коби, Џордан и остали, за највеќе поени во првите пет минути, за највеќе прдежи во игра, за највеќе изџвакани мастики итн итн. Али и сам кажа, секој има пристап до интернет во денешно време, за жал.
Еве ќе кажам и сега, нека освои уште 15 титули Леброн, за мене Коби секогаш ќе биде подобар играч од него.
Иначе ти јадеш гомна за деградирањето на Леброн, што и стварно се дешава од одредени членови, а што да кажеме за тебе бе пријател? Па ти свесен ли си какви глупости имаш истресено за ГСВ, за тимот кој померува стандарди во НБА последниве 3 години? Само ајде постар член си па ќе замижиме за некои работи. Пази, мене не ми смета да не ги сака некој ГСВ, мислам личен избор си е тоа, ама да ги оспоруваш... Ете и јас не го сакам Леброн, ама никогаш не сум го оспорил и не ми ни дошло на памет истото освен секако ако не сум тролал.

Епа и ти си значи ко мене, си тролал ваљда за ГСВ, ко ја за Леброн што тролам.И за мене Коби е подобар играч од Леброн
Океј моја грешка, те стаев у кош со другиве непотребно, можда и не сакајќи у обид да го оправдам менувањето на темата на Трт !!
Ја никад не сум го оспорил квалитетот на ГСВ, него едноставно не го сакам начинот на кој играат и нивниот стил на кошарка, сум растел у друго време, кој се играла друга кошарка и тоа е тоа.
Едно е да тролаш а друго е да негираш одредени работи. Како да земам да го негирам Леброн, КАКО?
Немам ниту еден аргумент, освен ете што не ми се допаѓа неговиот стил, мада во последно време гледлив ми е и симпатичен. 

Стариот добар Скоти Брукс ака лузеристика на дело.
Па ти дркаш на Леброн а навиваш за Клиперс. Или сепак не?Вечерва е драфт лотаријата т.е. можност Езерџите да паузират со дркање на Вориорси и да се позамарат со нивниот тим![]()