Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само чоек шо не гледа и не разбира кошарка можи да речи дека Гобер не е дефанзивец на годината, џабе се сите статистики на светот кога се работи за дефанзива, треба да се гледаат утакмиците.
Јас само постирав линк, нигде не реков кој треба и кој не треба.Само чоек шо не гледа и не разбира кошарка можи да речи дека Гобер не е дефанзивец на годината, џабе се сите статистики на светот кога се работи за дефанзива, треба да се гледаат утакмиците.
Епа то ти се типци ко Стефан-коби и нино манчестер.. Без свое мислење ќе копират од нба 'ескпертите'.. а ти случајно нешто СВОЕ да кажиш на кур ќе ти се качат..И вакви дечишта, со 27-28 години, со факултет ИСТОРИЈА (да го прашаш кој е Абрахам Линколн не знае) ви го креираат мислењето за кошарка на кајганава??!!!
O navivachu na DallasSho vikash za Dallas sledna sezona.. ke imaat roster za top 8 ekipi ? Kakvi se shansite za dobar pik godinava?
Ајде бе немој.. Кантер е доктор за Андерсон.. Можеби најдобриот офанзивен биг мен во НБА.. Да ја имаше дефанзивата на Адамс ќе беше топ 10 играч во НБА.. Андерсон ти е тројкаш и ништо повеќе.. Бел Ченинг Фрае
Никој не те нападна тебе, линкот беше напишан премногу во корист на Грин а реалноста не е таква, се познаваше дека е пропаганда. Исто ко да земи некој да лобира за Гобер дека имал најмногу дабл-дабл со повеќе од 2 блока и такви измислени категории. А другарот кој ја пишел статијата стварно одлична пропаганда прај, ако ги санкционираа сите валкани работи на Грин до 3/4 треба да е исклучен.Не знам зошто толку изрипавте, само линк постирав онака чисто да се прочита, ниту реков дека треба да земе за дефанзивец на годината ниту изругав некого. Без разлика колку и да е пристрасен текстот вреди да се прочита и ништо не штети. Овој па земал ми кажува дека сум креирал мислење врз база на други, а кога ќе дојде еднаш годишно со рефератите негови си постира клипови од странски сајтови каде го има објаснето истото што он фактички ни го преведува на нас “неписмените“.
Ме боли кур мене кој ќе земе за дефанзивец на годината, ете нека му ја дадат на Гобер и не верувам дека рогови ќе му пораснат. Мене лично ми е неверојатен импактот што го има Дрејмонд Грин врз играта на ГСВ, он им е главниот мотор. Ниту Кари, ниту Клеј, ниту Дурант, само Грин, он е главната карика што ги поврзува останатите во ГСВ. Баш и Коби имаше една изјава лани кога ги фати мала криза ГСВ, дека мора Грин да настапи во соблекувалната и да ги смири работите зашо он е искрата во тимот и од него тргаат сите работи.
П.с. https://www.facebook.com/nikezoomkobepage/videos/1484206464931568/ Една година и еден ден од последниот натпревар на Коби, у пичку матер кога пројдоа...#mambaout