НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние сме Лал ние сме бренд, нас не смеат ништо да ни судат, што мислите како сме освоиле толку титули, хехе позз смртници.

hehe pozz najsmesen si . Slucajno greska da ne sme deka 4-5 cekori napravi prijatelov pred da upati udar? Sto ja vrtis bez vrska temava.

hehe pozz najsmesen si . Slucajno greska da ne sme deka 4-5 cekori napravi prijatelov pred da upati udar? Sto ja vrtis bez vrska temava.
Таки ми чини и ми се може, проблем? чекори се и сега што да праемо? Ко до сега да нема вакви ситуации, и кога сте виделе па баш на крај ова да свират, многу ретко, или па сеа дека Лал е у прашање ?

epa aj ako e na kraj neka napraj 6 cekori :tapp:
i ne tuku mi se sili, ne rekov strikno deka samo na LAL mu se gleda ova niz prsti, tuku na site pogolemi ekipi ili igraci.

epa aj ako e na kraj neka napraj 6 cekori :tapp:
i ne tuku mi se sili, ne rekov strikno deka samo na LAL mu se gleda ova niz prsti, tuku na site pogolemi ekipi ili igraci.
Саркастичен му беше првиот коментар бе друже не мора одам со боксирач и палки да му идеш дома
чил

Свеги Пи ја украде топката која беше наменета за Лу Вилиамс и будалиот погоди гејм винер.:lolzz::ojeaa::ojeaa:

Where amazing happens!:vozbud:

Кевин Лав[emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji91]

Човече ова не е ноpмално...типот има 8/10 3пт , а има уште 5 минути до полувpеме...ова не се десило никад ваљда

Бреј ама се изглупираа Шарлот на крајот од мечот... Имаа -2 и напад и не успеаа убаво да убацат у поле, Паркер пресече една топка али последен играше Кемба и судиите им ја доделија на Спарси. Следен напад Паркер им рока тројка, +5 за Спарси, па следи тајм аут за Хорнетси после кој не успеваат да ја убацат топката у поле и им беа свирени 5 секунди. :tapp: Штета, сакав продолженија бар да гледаме, заслужија Шарлот. Кемба со hot 4th quarter, али залудно.

Идеме сеа малце на Јута-Денвер па се пребацуваме на Лејкерс-ГСВ.

Во многу лош период се Џезериве. Вечерва од одлична 1/4 и преку 70% field goals, у 2ра ги снема никаде. Стартуваа со 16-0, сега се на едвај +4. Одбранава скроз падна. Зар и вечерва нема да победат ццц

Портланд примија 81 па те немаше ништо да кажеш ебаве комплексаши лол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom