НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ние сме Лал ние сме бренд, нас не смеат ништо да ни судат, што мислите како сме освоиле толку титули, хехе позз смртници.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.749
hehe pozz najsmesen si . Slucajno greska da ne sme deka 4-5 cekori napravi prijatelov pred da upati udar? Sto ja vrtis bez vrska temava.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
hehe pozz najsmesen si . Slucajno greska da ne sme deka 4-5 cekori napravi prijatelov pred da upati udar? Sto ja vrtis bez vrska temava.
Таки ми чини и ми се може, проблем? чекори се и сега што да праемо? Ко до сега да нема вакви ситуации, и кога сте виделе па баш на крај ова да свират, многу ретко, или па сеа дека Лал е у прашање ?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.749
epa aj ako e na kraj neka napraj 6 cekori :tapp:
i ne tuku mi se sili, ne rekov strikno deka samo na LAL mu se gleda ova niz prsti, tuku na site pogolemi ekipi ili igraci.

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
epa aj ako e na kraj neka napraj 6 cekori :tapp:
i ne tuku mi se sili, ne rekov strikno deka samo na LAL mu se gleda ova niz prsti, tuku na site pogolemi ekipi ili igraci.
Саркастичен му беше првиот коментар бе друже не мора одам со боксирач и палки да му идеш дома
чил

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Свеги Пи ја украде топката која беше наменета за Лу Вилиамс и будалиот погоди гејм винер.:lolzz::ojeaa::ojeaa:

Where amazing happens!:vozbud:

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Човече ова не е ноpмално...типот има 8/10 3пт , а има уште 5 минути до полувpеме...ова не се десило никад ваљда

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.443
Бреј ама се изглупираа Шарлот на крајот од мечот... Имаа -2 и напад и не успеаа убаво да убацат у поле, Паркер пресече една топка али последен играше Кемба и судиите им ја доделија на Спарси. Следен напад Паркер им рока тројка, +5 за Спарси, па следи тајм аут за Хорнетси после кој не успеваат да ја убацат топката у поле и им беа свирени 5 секунди. :tapp: Штета, сакав продолженија бар да гледаме, заслужија Шарлот. Кемба со hot 4th quarter, али залудно.

Идеме сеа малце на Јута-Денвер па се пребацуваме на Лејкерс-ГСВ.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Во многу лош период се Џезериве. Вечерва од одлична 1/4 и преку 70% field goals, у 2ра ги снема никаде. Стартуваа со 16-0, сега се на едвај +4. Одбранава скроз падна. Зар и вечерва нема да победат ццц

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.326
Поени од реакции
5.434
Портланд примија 81 па те немаше ништо да кажеш ебаве комплексаши лол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop