НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Denver se najnekonstanta ekipa vo NBA,neznam koj pat imm e ova da prokockaat 20 poeni prednost,Maloun go zaborai Nurkic,deckoto e najdobar na mecov,a cela cetvrtina ja sedi na klupa

Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...

Сакраменто , клупата има повеќе поени од стартната петорка на полувреме , браос.[DOUBLEPOST=1477538379][/DOUBLEPOST]Добро Лејкерс планираат пак да обезбедат барем плеј оф ... некогаш ? Вака гледајки им го ростерот, Коби се пензионираше, кој им е сега лидер? Јанг? Денг? Расел? Мозгов? ... за пеза од каква франшиза на што паднаа... нешто финансиски проблеми имат или што е со падот на ЕлЕј ?

Ќе биде интересен Харден како плеј сезонава, 9 асистенции во 1/4. (y)

Клинт Капела MIP :D

Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...

Симни си the score аплилација.

Последно уредено:
nba scores & alerts од google play симни ја, тестирав неколку најдобра е.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Харден царуууу....од секогаш сум го сакал,еден од моите омилени,каков ѕвер.

Добар старт, 19 у гости. Ми се допаѓа тимов многу појак од лани делува, без Казнс добро се снаоѓаат. Нешто што би издвоил за вечерва беше одбраната(y) Ty lawson 3-9 но без разлика многу ми се допаѓа како игра (како мал upgrade на рондо ми делува)

Сакраменто , клупата има повеќе поени од стартната петорка на полувреме , браос.[DOUBLEPOST=1477538379][/DOUBLEPOST]Добро Лејкерс планираат пак да обезбедат барем плеј оф ... некогаш ? Вака гледајки им го ростерот, Коби се пензионираше, кој им е сега лидер? Јанг? Денг? Расел? Мозгов? ... за пеза од каква франшиза на што паднаа... нешто финансиски проблеми имат или што е со падот на ЕлЕј ?
:kuracc::D:D
Уште преко лето осеќав дека ќе уживам да ги гледам Лејкерси конечно па можда и ќе не послужи среќа дс де бориме за плеј оф:cool:

Харден и Хјустон? Грмехехехеххехехехеех Ајде шетла назад у тоа циркузот. :цицки::цицки:

Auu kakov tim ima okolu anthony davis ova zalosno e
Harden 17 asistencii, majls tarner shaq brojki. . Dosta ofanzivna kosarka zasega, se nadevam cela sezona ke bidi taka pa vo plejof neka stegnat odbranite

Браво за Лејкерс и нивното триумфалноотворање на сезоната. Имам чувство дека Лук Волтон е следиот Фил Џексон.

И секако да не ја изоставиме другарка ми Наташа.
14570386_10206201366907953_5981903956079705929_n.jpg

Не алудирав на победите во регуларен дел, општо на цела сезона мислев. Мислам и прокрастинаторот спомна, веројатно Кер си ја научи лекцијата од лани и нема да форсира 34324324 победи у регуларен дел. И јас не очекувам рекорди да бутаат, ама за титула се главни фаворити без никаков сомнеж.

Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале? :D

Не можев да најдам бет „Оклахома да заврши пред нив у регуалрен дел“, сигурно е луд коефициентот и вреди да се проба ситно.

Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале? :D

Не можев да најдам бет „Оклахома да заврши пред нив у регуалрен дел“, сигурно е луд коефициентот и вреди да се проба ситно.
Мислиш финале запад или големо финале? Реално неблагодарно е да се предвидува за големото финале, сепак и Спарси се тука, а и не можеме да знаеме што ќе се случува рецимо со повредите, формата и слично. Џабе прдиш со сила, разбирам јас и хејт кон нив и се, нели ради трејдов на КД, ама малце и објективност не е на одмет. Оклахома пред нив, абе ајде. :D

Добро бе кај можам да глеам хајлајтс од утакмициве како рецимо што си глеав на старата страна на nba.com , сеа глеам ја упторпастиле и нема хајлајтс (или барем ја не можам да ги најдам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom