НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Letovo mozese maks da dobie 3g/30mil.
Ali pokraj Lebron svite deluvaat podobri igraci, dogodina ako ostane zdrav kje dobie 4g/60-70 mil.
A i lapa od adidas mnogu pare, patikete uste mu e edni od najprodavanite taka da parete ne mu sa problem nekoj golem

CUwYxtR.jpg

Ќе го стигни стефан-коби уште малце (y)

Постирано е во КК Лејкерс веќе, не замарај. :kafence: Никад нема да ме стигне Коби, ни до колена не ми е. Него овој будалава чим прифатил челенџ за еден месец нема да ме чуди да искочи животиња у септември без грам сало на него. :D

JaVale McGee re-signed with the Warriors.

images

Warriors Sign Free Agent Forward Omri Casspi
1490052744_1489965450-201956-small.jpg

Кои фаци имаат доста добри шанси да земат прстен,кој за прв пат кој за друг пат.

d90f8988d0b635e3ba947087b374ee9d--karl-malone-dream-man.jpg

Немом да го дочекам времето ко ќе Дурант ќе си оди од ГСВ и НБА ќе добие смисла ама ако пак кје ја гледаме уште сега немом да ја дочекам новата сезона.

Nemal pari za leb i mleko pa moral da shitka haha

Немом да го дочекам времето ко ќе Дурант ќе си оди од ГСВ и НБА ќе добие смисла ама ако пак кје ја гледаме уште сега немом да ја дочекам новата сезона.

Да бе , Дурант е крив што нема смисла НБА.

Да бе , Дурант е крив што нема смисла НБА

Кој е тогаш за толкавата нееднаквост и за секој играч шо сака да освој тим треба да напрај супер тим ex.Хјустон

Наместо да има барем 6-7 екипи рамноправни скоро и го знајме финалето уште во август кое ќе биди,јас сакам неизвесност до самиот крај како до пред неколку сезони смачено ми е од ГСВ-Кавс финале

Не е крив Дурант што НБА нема смисла али ќе биде запаметен по If u cant beat them,join them.

Не е крив Дурант што НБА нема смисла али ќе биде запаметен по If u cant beat them,join them.
Да, се си има цена. Ништо лошо не направи дјурент но во некои професии треба да се размислува пообјективно. И кајри влага во таа стапица,мада не знам сеуште која е точно неговата причина

Уште не сфаќам како тоа Дурант го започна трендот 'Суперстарс тим'...

If u cant beat them,join them. - Единствената причина само што го прави Дурант лошо да му изгледа потегот.

Војнаровски само што објави на твитер дека сериозно се зборува за трампа помеѓу Кавалирс и Селтикс за Ирвинг и Ајзеа (+Краудер и пикови).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom