НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Подолго време се шпекулира дека Џорџ сака да си оди, а они никако не помогнаа тимов да стане покомпетентен на слабиот исток, така да мислам нема што да се жалат. Нека го трејднат за пикови, нека истанкаат јако една година со топ3 пик и ете ти добар играч наследник на ПЏ кој заедно со Тарнер ќе се борат за доминација на истокот после Леброн.

https://www.youtube.com/watch?v=GuXZFQKKF7A
LeBitch може само да каже колку четвртини изиграл без да се обиде да го погоди кошот ;)
И Б'рд и Меџик се класа над Лебронтије, колку и да се обидуваат медиумите да го прикажат како најдобар.

DCtokdHXgAAcheW.jpg

Доаѓа стоперот на КејДи :vozbud:

Па би преферирал Таунс ама и тие не би биле лоши.. Јебига Дурант ја еба кошарката мора да се пронајдат начини некако

Се надевам и Пол ќе оди во Спарси а и Селтикси ќе земат некој од типот на Хејвард/Блејк..
Мора малку конкуренција

kako prvo nema teoretska sansa da si ide Jimmy. CLeveland e u dlaboki govna so plati i cap space taka da ako saka nekoj ko blake ili pg13 treba i love da leta i uste nekoj od apostolite na james, dali ke bide toa IMAN dudukot, deron ili derrick williams

Па би преферирал Таунс ама и тие не би биле лоши.. Јебига Дурант ја еба кошарката мора да се пронајдат начини некако

Се надевам и Пол ќе оди во Спарси а и Селтикси ќе земат некој од типот на Хејвард/Блејк..
Мора малку конкуренција
Да де. Дурант ја расипа. Дурант го прават GOAT и си се договара со другарчињата супер ѕвезди да си игра во тим. Он прв го напраи тоа. :icon_lol:

Чонси Билапс кандидат за GM нa Cavs

Да де. Дурант ја расипа. Дурант го прават GOAT и си се договара со другарчињата супер ѕвезди да си игра во тим. Он прв го напраи тоа. :icon_lol:
Па и Дурант ќе биде еден од најдобрите 10-15 играчи шо некогаш заиграле така да.. Не е ова некој третокласен играч

А дека не е ист потегот веќе сто пати дискутиравме ама ај уште еднаш да објаснам за тебе пошто очигледно тешкотии имаш

Леброн си се договори со другарот Вејд да му се придружи во Мајами (кој во тоа време не беа ни во плејоф конкуренција) плус го зедоја и Бош.. остатокот од екипата беа просеци како старецот Мајк Биби и Џоел факинг Ентони

Дурант па му се придружи на екипа од КОЈА ТОЈ ИЗГУБИ ВО ДИРЕКТЕН ПЛЕЈОФ ДУЕЛ.. екипа шо го сруши рекордот на булси завршувајќи 73-9!!!

Исто ќе беше ако Леброн му се придружеше на Бостон во 2010 од кој изгуби и истовремено Бостон да го рушеа рекордот на Булси.. Тогаш исто ќе беше

Па и Дурант ќе биде еден од најдобрите 10-15 играчи шо некогаш заиграле така да.. Не е ова некој третокласен играч

А дека не е ист потегот веќе сто пати дискутиравме ама ај уште еднаш да објаснам за тебе пошто очигледно тешкотии имаш

Леброн си се договори со другарот Вејд да му се придружи во Мајами (кој во тоа време не беа ни во плејоф конкуренција) плус го зедоја и Бош.. остатокот од екипата беа просеци како старецот Мајк Биби и Џоел факинг Ентони

Дурант па му се придружи на екипа од КОЈА ТОЈ ИЗГУБИ ВО ДИРЕКТЕН ПЛЕЈОФ ДУЕЛ.. екипа шо го сруши рекордот на булси завршувајќи 73-9!!!

Исто ќе беше ако Леброн му се придружеше на Бостон во 2010 од кој изгуби и истовремено Бостон да го рушеа рекордот на Булси.. Тогаш исто ќе беше
Секако дека не е ист. И тоа е супер тим и ова е. Исти курац ми се и двајцата. Мајк биб и ЏОел ентони се просеци , А мек ГИ и Заза што се? Не можеш едниот да го браниш а другиот да го напаѓаш. Кај ти се сеа гивчињата кога го помачаа леброн во финале? Ако си оди од Клиленд наредна година па тимче ќе си смениш? Прав фан си.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom