НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу непотребна информација е како завршила и дали Кливленд тепале 100 или 2 разлика. Видеото е во конотација на изјавата на Леброн од погорните постови.

Знам фала богу,ама кога веќе постира небитно видео на некој небитен натпревар каде Кливленд го претепа Лејкерс на негов терен тој ми постира една ситуација на Коби вс Леброн во 8сма минута од дуелот..голем кур што направил Коби кога најбитното е дека го изгубија тој натпревар и Лејкерс беше далеку од плеј оф,а Кливленд ја освои титулата истата година додека Леброн ја предводеше екипата на најголемиот пресврт во историјата 3-1 и се закити со МВП на финалето..епа сега[DOUBLEPOST=1497809970][/DOUBLEPOST]

Јас бате за Милвоки Бакс си навивам не се секирај,како што гледаш оваа сезона играа плеј оф за разлика од горенаведените

Знам фала богу,ама кога веќе постира небитно видео на некој небитен натпревар каде Кливленд го претепа Лејкерс на негов терен тој ми постира една ситуација на Коби вс Леброн во 8сма минута од дуелот..голем кур што направил Коби кога најбитното е дека го изгубија тој натпревар и Лејкерс беше далеку од плеј оф,а Кливленд ја освои титулата истата година додека Леброн ја предводеше екипата на најголемиот пресврт во историјата 3-1 и се закити со МВП на финалето..епа сега[DOUBLEPOST=1497809970][/DOUBLEPOST]

Јас бате за Милвоки Бакс си навивам не се секирај,како што гледаш оваа сезона играа плеј оф за разлика од горенаведените
Ало, се зборува за ИГРА НА ПОСТ. Видеото е од игра на пост, во конотација со претходната изјава на Леброн. Какви титули, какви плејофи, што трескаш глупости? Со сила се инаетиш или озбилно немаш способност да разбереш за што се збори?

Ало, се зборува за ИГРА НА ПОСТ. Видеото е од игра на пост, во конотација со претходната изјава на Леброн. Какви титули, какви плејофи, што трескаш глупости? Со сила се инаетиш или озбилно немаш способност да разбереш за што се збори?

Не,туку ме нервира субјективноста..има милион други ситуации каде Коби не успеа на игра на пост да поентира преку Леброн ама ти баш најде да ја постираш таа што поентираше..многу смешно

Kakov kancer e Djoni na temava za Lebron beter od onoj so Cilic sto go napravi pojak od Nadal.

Не,туку ме нервира субјективноста..има милион други ситуации каде Коби не успеа на игра на пост да поентира преку Леброн ама ти баш најде да ја постираш таа што поентираше..многу смешно
Олабави се. Изјава имаш од Леброн дека само Шек во најдобри денови може да поентира врз него и ти даваат видео од коби кај што го прави тоа. Не знам што не ти е јасно и каква врска има како завршил тој натпревар?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Џони те читав и на МАКНБА срам допираш и таму, намали со днопертизите по темиве те молам.[DOUBLEPOST=1497822877][/DOUBLEPOST]
Според најновите гласини, Пол Џорџ од следното лето како FA преминува во Лејкерс.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Џони те читав и на МАКНБА срам допираш и таму, намали со днопертизите по темиве те молам.

Ме нервирате колку сте субјективни..можеби Леброн не е во право ама и вие хејтерите ја претервате..па фала богу дека од 1000 утакмици ќе најдиш некој што поентирал преку Леброн на низок пост небаре само Коби е..и зошто дното го допирам таму?..да не не сум во право тоа што го пишав?

Кога ќе паднат ГСВ ќе се вратите пак за Лејкерси да навивате? како планирате?

Кој навива за ГСВ па сеа бе Џони?
Ова ти е исто ко да речеш сеа дека @Stefan-kobe навива за Реал дури Интер е срање.
Никој не навива за нив, туку едноставно прејаки се, 2 скалила подобри од кој било друг тим, мајки расплакаа сезонава и тоа е, мора да им се признае.

Ме нервирате колку сте субјективни..можеби Леброн не е во право ама и вие хејтерите ја претервате..па фала богу дека од 1000 утакмици ќе најдиш некој што поентирал преку Леброн на низок пост небаре само Коби е..и зошто дното го допирам таму?..да не не сум во право тоа што го пишав?
19275196_10158763407445277_741085029967279098_n.jpg
Во ред е. Требаше да ти ги постираат ситуациите каде што не успеал Коби па да добиеше релевантност муабетов :pos:Пукаш во празно Џонка. Поточно во спротивен правец од метата

Леброн е меѓу најадобрите што заиграле НБА, нема муабет тука.
Ама се скапа преценување чоеков, сака со сила да наметне мислење дека е најголемиот.Самобендисан до бескрај.

Во ред е. Требаше да ти ги постираат ситуациите каде што не успеал Коби па да добиеше релевантност муабетов :pos:Пукаш во празно Џонка. Поточно во спротивен правец од метата

Џони, ти рече дека Леброн е поснажен од Олајџувон и Мелоун. Што повеќе да се каже?

Џони, ти рече дека Леброн е поснажен од Олајџувон и Мелоун. Што повеќе да се каже?

Ти дефинитивно не знајш да читаш,јас реков дека поснажен од Коби и МЈ што не значи дека е подобар..не знам кај беше ама очигледно беше на тешки дроги кога го читаше ова..какви Олајжувон и Мелоун..кај ги најде нив жити се:pos:

Напишав дека не знам дали така ќе го издоминираат Леброн а не дека е посилен од нив:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom