НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и лудо ова да звучи, мислам дека Торонто се лош matchup за Кливленд и дека ќе им направат проблеми, под услов бековската линија да не им биде мизерна...
Да бе премиер лига е ова
Поочигледна метла во историјата на конференциските финалиња немало.. И да се распуцат џабе им е немат одбрана.. 110 ако дат 120 ќе примат.. така и беше во последната утакмица меѓу нив во регуларната сезона..

Да бе премиер лига е ова
Поочигледна метла во историјата на конференциските финалиња немало.. И да се распуцат џабе им е немат одбрана.. 110 ако дат 120 ќе примат.. така и беше во последната утакмица меѓу нив во регуларната сезона..

Реков колку лудо да звучи. :D
Немам ниту еден аргумент за типувањето, после игрите кои ги прикажаа двата тима во плејовот метла е најразумната опција, ама и за ОКЦ се мислеше дека ќе бидат сметени од САС па не заќутеа.
Чикаго и Торонто ми беа екипите кои мислев дека можат да му дадат отпор на Кливленд, све је могуче, најмногу 4-0 за Кавс, но да видиме...

Реков колку лудо да звучи. :D
Немам ниту еден аргумент за типувањето, после игрите кои ги прикажаа двата тима во плејовот метла е најразумната опција, ама и за ОКЦ се мислеше дека ќе бидат сметени од САС па не заќутеа.
Чикаго и Торонто ми беа екипите кои мислев дека можат да му дадат отпор на Кливленд, све је могуче, најмногу 4-0 за Кавс, но да видиме...
ОКЦ ги имат Дурант и Вестбрук, Репторси ги имат 'the trash bros'.. Е сеа ти види
Добро вечерва Лаури одличен беше но претходни 13 утакмици беше мизерија.. Ако чекаш ти од него 4 од 7 пати да побудали а и истовремено да го запри Кајри ништо не прајме..
Останатите се просек.. Леброн лани матер му еба на Керол во конференциско додека играше за Хокси.. Лав душата ќе му ја извај на Патерсон.. А Бијомбо овојпат нема да го има Винслоу како противник туку најдобриот офанзивен скокач во НБА

ne e mozno samo wade da igra....

Конференциско финале и топ 10 пик на драфтот за Репторс сезонава.

Двејн Кејси убедливо најлош тренер во плејофот, значи типот секој напад му е изолација на Дерозан и Лаури. Немаат шанси против тренер-играчот Леброн колку и да сакам да ги бутнат.

Јас не знам што утакмици гледаше, Мајами многу повеќе играше со изолации однего Торонто.

А тоа дека Кејси не го бивало е смешно во најмала рака. Од нула го крена тимот во овие пет години, играат конференциско финале и имаа рекордна регуларна сезона. Најлош тренер во плејофот. :pos:

И Сполстра и Кејси се очајни, нема потреба од дискусија тука.
Дерозан најочаен на свет, со толку шутеви Рос или Керол ќе даваат по 45 поена секоја утакмица. Тешка превара од играч.

Kejси си е супер тренер и врши одлична работа. Во право си нема што да се дискутира со тебе пошто не пратиш туку само лупаш на памет.

А кој ќе му даде на Дероузан договор од 20М ќе се заебе на велико, вчера 28 поени од 29 шута. Очајна реализација и нерезонски шутеви. Од друга страна Лаури искина 11/20 од поле и 3-4 тројки.
Можно е Валанчиунас да се опорави за вториот меч.

Од каде знаеш ти дали јас пратам или не? Ако не коментирам секој ден на темава, не значи дека не пратам. 15 години гледам кошарка, не сум прател. Ок експерту.

цела Америка вика дека Сполстра и Кејс вршат супер работа во Мајами и Торонто, ти (20-годишен дечко што прати кошарка 15 години:pos::pos::pos:) викаш појма немале

океј експерту, тебе ќе ти веруваме

И Сполстра и Кејси се очајни, нема потреба од дискусија тука.
Дерозан најочаен на свет, со толку шутеви Рос или Керол ќе даваат по 45 поена секоја утакмица. Тешка превара од играч.

da da ocaj...pahahahahhahaha

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom