НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Eve de i ja ne sum fan na Heat pa kazav deka ke igraat finale, sekoj si ima svoe mislenje. Cim e takva rabotava i cavs igra finale,za vakvite momci sto mn razbiraat pred vreme posle 2/7 da se naprai anketa kade ke ke gi seli talentite ciglata, da ne cekame celo leto :rolleyes: A toa za Love i igraciste u ista recenica nemam sto da dodadam :) haos

Eve de i ja ne sum fan na Heat pa kazav deka ke igraat finale, sekoj si ima svoe mislenje. Cim e takva rabotava i cavs igra finale,za vakvite momci sto mn razbiraat pred vreme posle 2/7 da se naprai anketa kade ke ke gi seli talentite ciglata, da ne cekame celo leto :rolleyes: A toa za Love i igraciste u ista recenica nemam sto da dodadam :) haos
Мислaм декa немaш бaрем еден пoст нa темaвa кaј штo не гo спoмнувaш Лебрoн. :D

Колку само заслужено ќе биде ако тепаат Оклахома можда и подобро нив со Вориорси да ги гледаме. Паклена серија ќе биде

Лав дури и сега кога игра добро не мислам дека е играчиште.
Пушти го Бобан ебаја те Данкан

Еее ме слушна хаха

Последно уредено:
Кантер колку напредувал во одбрана, какво дупе беше, серијава ја игра како попарен во одбрана, подобро дуо се со Адамс, него ли Air Kongo :icon_mrgr:

Срање серија од Спарси со Оклахома, освен првата утакмица се друго што изиграа е нула.

Малку го ебаваат Бобан судииве или ми се чини

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Малку го ебаваат Бобан судииве или ми се чини

Трагедија е Бобан, поготово во одбраната од pick n roll, ништо не може да стигне да покрие, ама не им е најмал проблем тоа на Спарс, цела екипа се жив очај.

jedini nekoj koj e eben do sea od nekogo se sparsi, od okc.

Крај , затварај радњу.

Ne gledam nacin kako Sas bi ja svrtel ovaa utakmica, osven ako Okc ne go naprae ona standard nivno glupiranje.

Овој Вестбрук коллку талент има и какви предиспозиции ама па ич памет да се нема,кога ќе го видам на 25 разлика се затрчува како вол у ѕид у први 5 секунди од напад ми се иде са му лупнам бокс. Е баш поради ова мислам дека ќе изгубат од ГСВ

Море серковци да имаше уште 5 минути ќе ја усереа.Инаку што да се каже за Спарси, како после првата утакмица да се видоа у финале, па повеќе размислуваа за Гсв него ли за дуелот со Окц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom