НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми кажувај мене, така пишуваше во соопштението на НБА. :)
20 години поминаа оттгаш, еден тон правила се сменија. Ако мене ме прашуваш и двеве ситуации се фаули.
Плејоф е, секогаш дозволуваат погруба игра, а ваков офанзивен фаул во плејоф на ѕвезда нема теорија да го свирнат.

Денг путерот! 4/4 за три во првите 5 минути.

Неколку од новите логоа на Кингси искочија, ќе се гласа летово, третото ептен ми се допаѓа..
New-Sacramento-Kings-Logo-2016-17.jpg
New-Sac-Kings-Logo-2.jpg
New-Sac-Kings-Logo-3.jpg
New-Sac-Kings-Logo-4-590x262.jpg
New-Sac-Kings-Logo-5.jpg

Неколку од новите логоа на Кингси искочија, ќе се гласа летово, третото ептен ми се допаѓа..
New-Sacramento-Kings-Logo-2016-17.jpg
New-Sac-Kings-Logo-2.jpg
New-Sac-Kings-Logo-3.jpg
New-Sac-Kings-Logo-4-590x262.jpg
New-Sac-Kings-Logo-5.jpg
Некако ни едно не ми се допаѓа (дали дека сум навикнат на ова) али реално ни едно не е креативно ебаго...плус второто е многу вмровско хахахахх :confused:

Некако ни едно не ми се допаѓа (дали дека сум навикнат на ова) али реално ни едно не е креативно ебаго...плус второто е многу вмровско хахахахх :confused:
Ретро се, нов тренд. Инаку да, второто е тиње.

Што е со утакмицава у Тексас бе , почна у 2;10 негде а тек сеа почна 2ра четвртина (2;50) и ко за беља има прекини милиљарда...Е ради ова се нервирам коа глеам НБА, зашо кај играат у 3 сабајле па и се влечат по 3 саати утакмиците

Ем гледаат replays и пак не досудуваат како што треба. Она циганон што не ја даваше топката помина неказнето.

Дурант и Вестбрук засега мирни , но Кантер им еба мамата

Ем гледаат replays и пак не досудуваат како што треба. Она циганон што не ја даваше топката помина неказнето.

Дурант и Вестбрук засега мирни , но Кантер им еба мамата
Legаue pass имаш брат?

Многу слаба одбрана на Мавс за сеа, нема да можат да издржат вака цела утакмица ако не се стегнат...плус овие цело време си држат 10 разлика

Дерон нели требаше да биде фит за утакмицава? Изигра само 2 минути.
Бареа со ваква игра не би го пуштил ни во МЗТ ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom