Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Булси како што гледам, освен Роуз и Мекдермот се сакаат да трејдаат.Не го знам распоредот на Јута. Мило ми е ако е така, сакам да ги гледам во плејоф на сметка на смешните Хјустон и Далас.
Има нешто за повредата на Фејворс?
Иначе денес се шпекулираше дека на лето Булси се спремни да го трејдаат и Батлер и да преминат во целосен ремонт. Орландо биле најзагреан тим.
Булси како што гледам, освен Роуз и Мекдермот се сакаат да трејдаат.
, од патики го извадиНе можам да им најдам НЗС сезонава на Булси. Сношти победија во Хјустон без Гибсон и (буквално) без Роуз. 67 поени од клупа од кој поголемиот дел беа од Миротич. Со победава и поразот на Индијана дома од Орландо, мислам дека Булси се враќаат во трка за 8-мото место.
На моменти сезонава мислам дека отсуството на Роуз и не им претсавуваше проблем.После повредите стана буквално просечен плеј кој на моменти знае да троши многу топки иако знае дека не му е ден.
Последни 3 клучни потези беа негови. Не знам дали приметуваш која одбрана само ја има играно.буквално се лепи до играчот и нема мрдање. Како само му ја му собра на Мелоун.Епски беа дуелите против Јута, али ептен лошо ги ебеше.[DOUBLEPOST=1459471706][/DOUBLEPOST]Задњиов крос на Џордан, од патики го извади
Не сум баш сигурен дека е така. После ол старот Роуз бележи нека по 20 поени по натпревар (можно е просекот да му е паднат во последниве 3-4 утакмици). Не дека е којзнае што, ама не е ни просечен плеј а рака на срце не верувам некогаш дека може да го стигне тоа ниво кога беше мвп. Роуз мора да најде баланс меѓу поените и асистенциите. Наместо да брка 21-22 поени во просек, може да додаде 2-3 асистенции + во бројките.
Баш ја гледав утакмицата со Атланта, шутираше мизерно 8/25. Апла мачно беше за гледање тоа.Ме надополни,дефинитивно попрудиктивен би бил доколку повеќе асистира Баш сеа најдов некое инфо,Роуз кога имал 7+ асистенции Чикаго се 8-3,Не е некој којзнае колку значаен факт али и може ипак да значи нешто.Сеа против Атланта ако не се лажам на почеток имаше 2/3 шут па после сигурно утна 10 шута по ред.