НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За еден скок му избега триплдабл на полувреме на Вестбрук. Не верувам некој тоа и да му успеало до сега.

За тој податок не знам али ќе имаше трипл дабл за 17 минути само,може ни толку не беа.Рекорд му е за 20 минути мислам.

Иначе:
  • Double-triple-double[32] (at least 20 of any 3 statistics): Wilt Chamberlain is the only player to have accomplished this; in a February 2, 1968 game vs. Detroit Pistons, Chamberlain tallied 22 points, 25 rebounds, and 21 assists.[33
Ебати животното....

Се згусна работата во Сакто
pool.png

pool1.png

:pos:

Се згусна работата во Сакто
pool.png

pool1.png

:pos:
ahh good ol' SB Nation humor. Кога алфа мажјак на Чикаго беше Нејт Робинсон пред 3 години, цело време овде дремев и им ги читав статиите. Не знам сеа како е пошо одамна не сум ги посетил.

ahh good ol' SB Nation humor. Кога алфа мажјак на Чикаго беше Нејт Робинсон пред 3 години, цело време овде дремев и им ги читав статиите. Не знам сеа како е пошо одамна не сум ги посетил.
Од 312 блогови само sactownroyalty го читам, не се сложувам секогаш со авторите но корисен е за инфо

Нејт потпишал за Хапоел Јерусалим.:cujte:

Бојан Богдановиќ игра феноменална партија против Фила, 6/6 за два, 3/4 за три, 3/3 слободни за вкупни 24 поени на полувреме надополнети со 4 скока и 1 асистенција.

Цела утакмица Клиперси играа добро се држеа, задња четвртина будаливе дадоа гас и ги исчистија.Нек си ебе матер страшни се на домашен терен

Wow не знам кој се по ужас, Лејкерси или Фили. После 1960 падна метла. Барем нешто позитивно што се случи сезонава.

Метла врз екипа која намерно губи сезонава т.е тенка за пик. :icon_lol:#карактер #sactown
Па тоа е уште полошо поготово за развивање на руки играчи... менаџментот им е хаос. Затоа никој неќе за Лејкерси да потпише

Па тоа е уште полошо поготово за развивање на руки играчи... менаџментот им е хаос. Затоа никој неќе за Лејкерси да потпише
За тоа понатака, потезите управата што ги прави ќе се оценат за неколку години од сега.

И Расел и Рендл играат се подобро, Рендл веќе има цена на пазарот ако ги погледнеш до каде се играчите од неговиот драфт. Расел после олстар паузата очекувано игра се подобро.
Кеп спејсот што ќе биде ослободен во Лејкерс ќе биде огромен догодина, плус ако се засмета тоа што тие се доволно богат клуб да плаќаат и луксузен данок нема да имаат проблеми да привлечат играчи според мене.

А Сакраменто? =)
Може историски досеа немале подобри имиња во ростер, со олстар квалитети како Рондо, Геј и Казнс и квалитетен бекап на секоја позиција, немаат ни 40% wpct и се 11ти во конференција. :lolzz:

Е тоа е смешен менаџмент.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom