НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога бев мал,НАВИВАВ за торонто поради Винс Картер,и Лејкерс пошто беа најдобри.
Некаде од 2005та година до 2014 ПРЕРЕТКО следев кошарка,претежно конференциски финалина , и финале.Не навивав заникој посебно,ПРОТИВ коњот Џејмс само.Моментално неможе а да не ги сака човек ГСВ,најдобри се а и кошаркава што ја играат е брза и атрактивна.Покрај Гсв ги симпатизирам и чикаго.

Само незнам зошто се препукувате како никој да не смее ГСВ да ги сакал затоа што ги немало никаде пред 3год.Па стефкоби и компанија како почнале за Лејкерс да навиваат бе ? Случајно да не биле лејкерс на дното како сезонава и сте ги засакале и сте почнале за нив ??? Јасно е ко ден, некој што сеа почнува поконстантно да прати нба, ќе биде за Гсв,оклахоома,и тимови каде игра Леброн.
Мн посрамно ми е некој да навивал за Кливленд, па потоа за мајами, и сеа пак за кливленд... одколку некој да навива за оклахома или гсв.

Кога бев мал,НАВИВАВ за торонто поради Винс Картер,и Лејкерс пошто беа најдобри.
Некаде од 2005та година до 2014 ПРЕРЕТКО следев кошарка,претежно конференциски финалина , и финале.Не навивав заникој посебно,ПРОТИВ коњот Џејмс само.Моментално неможе а да не ги сака човек ГСВ,најдобри се а и кошаркава што ја играат е брза и атрактивна.Покрај Гсв ги симпатизирам и чикаго.

Само незнам зошто се препукувате како никој да не смее ГСВ да ги сакал затоа што ги немало никаде пред 3год.Па стефкоби и компанија како почнале за Лејкерс да навиваат бе ? Случајно да не биле лејкерс на дното како сезонава и сте ги засакале и сте почнале за нив ??? Јасно е ко ден, некој што сеа почнува поконстантно да прати нба, ќе биде за Гсв,оклахоома,и тимови каде игра Леброн.
Мн посрамно ми е некој да навивал за Кливленд, па потоа за мајами, и сеа пак за кливленд... одколку некој да навива за оклахома или гсв.
Јасно е ко ден дека секој како копиљ почнал да навива за тим што бил јак во тој период, или евентуално еве како мене, пошто му било кејф да навива за тим од ЛА а ги нејкел Лејкерс... Јас лично коа почнав баскет да гледам навивав за 76ерс и на тренинзи баскет редев по 6 стегачи на рука :D муабетот е што генерално на темава би требало повеќето да се 18+, така да нема логика некој да "навива" за ГСВ... Али 21 век сме, нема што не смее/нема логика веќе, така да гласај народе за ГСВ и ич да не ви чуе...

Толку доста беше,седнав да ги гледам Лал и видов дека игра Сакре:tapp:

Па нема логика да навива,затоа што сме 18+ и кога сме загледале кошарка ГСВ бил тапа.
Али еве мене лично да ме праша некој , ко јби сакал да освои одма ќе кажам ГСВ.Предобро ми играат и тоа е тоа.

Пошто ме мрзи да проверувам, како стои Пол Џорџ со договорот? Уште колку има до крај и дали е можно да си иде летово?

Ја од 7-8мо одделение сум за Портланд, кога идеше плејоф серијата на мтв1 со Лејкерс, после школо се гледаа репризите. Само заради Дејмон Стадемаер... зашо и двајцата бевме ниски :D.

Пошто ме мрзи да проверувам, како стои Пол Џорџ со договорот? Уште колку има до крај и дали е можно да си иде летово?
Uste 3 godini ima od dogovorot,2013 mislam go prodolzi ali u sekoj slucaj use 3 mu ostanuvaat.Osven ako ne go trejda Indiana sto e mnogu malku verojatno ostanuva do 2019 so player option.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uste 3 godini ima od dogovorot,2013 mislam go prodolzi ali u sekoj slucaj use 3 mu ostanuvaat.Osven ako ne go trejda Indiana sto e mnogu malku verojatno ostanuva do 2019 so player option.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Се би дал да дое у Лејкерс, вака коа си фантазирам он и Дурант ми се први опции.

Џејмс Андерсон, три на еден во напад овој згазна во аут. :)

9924628.gif

Фили 76ерс ради имењакот,али сега сум на мисла да мењам име во Џалил :cool:

miami spurs vecer da proverime do kaj e formata...i dali ima potreba da se nadevame na rezultati sezonava

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom