НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се дешава со Џабари Паркер? Очајно лош беше вечерва. Го немам гледано многу сезонава ама не покажва никакви знаци за иден ол-стар.

Булси еден куп утакмици изгубија откако пред почеток на последна четвртина имаат од водство од над 10 коша (вечерва беа 16 разлика). Го загубија Батлер, сите сравуваат да не се работи за "Дерик Роуз повреда" ама првичните снимки велат дека не се работи за таква повреда. Единствен плус е враќањето на Роуз, кој откако ја извади маската (последниве 15-20 утакмици) игра одлично. Можда нема да го стигни нивото кога беше МВП, но и вака не е лошо.

IGRACOT so ocigledno vidoa deka go ima dostignato svojot vrv atletizmot go gubi so sekoja minuta a sut nema za kurac...taka da najpametna rabota e trejd koa najvise mozat pari da zemat za nego...ali so ti zboram tebe green i livingston se utepani igraci ;)
Дур куцаше преку сите ви сметаше.. сега не куца-немал атлетицизам поќе.. хах

23/9/5 на .500% има сезонава.. Шутот каде-каде му е подобрен

Си ги измешал со Вејд изгледа.. тој треба да го трејдат за пакетче сончоглед

Отвори Јутуб, напиши Карл Мелоун и види како се игра со атлетизам како на Грифин. Имам пишано повеќе пати, нема муда и работна етика Грифин да биди МВП а ги има сите предиспозиции.

Булси еден куп утакмици изгубија откако пред почеток на последна четвртина имаат од водство од над 10 коша (вечерва беа 16 разлика). Го загубија Батлер, сите сравуваат да не се работи за "Дерик Роуз повреда" ама првичните снимки велат дека не се работи за таква повреда. Единствен плус е враќањето на Роуз, кој откако ја извади маската (последниве 15-20 утакмици) игра одлично. Можда нема да го стигни нивото кога беше МВП, но и вака не е лошо.
Штета за Батлер, се надевам не е посериозно, многу ќе страда Чикаго без него. За Роуз нема шанси да стигни ни близу до нивото на кое беше, едноставно пристапот му е променет и ова што го игра во последно време е премија. И сам знае дека не е истиот повеќе и ја нема експлозивноста да поминува покрај играчите, се повеќе шутира од полу дистанца.

Грифин можеа и требаше да го трејдат за stratch четворка како Love + некој role играч, а решија да се впуштаат у преговори за Галинари кој нема никаков upside за топ 20 играч во лигата, и Фарид кој де факто е all i do is dunk.

wade e bog za griffin

Jimmy Butler update:

Chicago Bulls guard Jimmy Butler hyperextended his knee, and will be day-to-day. Butler will most likely miss tomorrow's game, but will possibly play Monday.

wade e bog za griffin
Можда бил, сега моментално неможеш да ги споредуваш двајцата.
Баш сакам да прашам, зашто толкав хејт за Клиперси има на темава? Јас уште од копиљ ги симпатизирав бидејќи се палев на ЛА, вестсајд итн итн, но ги мрзев Лејкерси па аналогно на тоа поред за 76ерс си "навивав" и за Клиперси, и у задњиве години односно одкако дојде Блејк конечно нешто се дешава и има надеж.. Али муабетот ми беше , со што заслужиле Блејк и Клиперс толкав хејт цело време без аргументи без причина да бидат кењати?

Ги искомплексирав сите на темава, зато. 'Rent free' шо викат Америте.
Top Definition. rent free. To reside in another person's thoughts. Absolutely great, even when I'm not here I'm still living rent free in your head!

Баш сакам да прашам, зашто толкав хејт за Клиперси има на темава? Јас уште од копиљ ги симпатизирав бидејќи се палев на ЛА, вестсајд итн итн, но ги мрзев Лејкерси па аналогно на тоа поред за 76ерс си "навивав" и за Клиперси, и у задњиве години односно одкако дојде Блејк конечно нешто се дешава и има надеж.. Али муабетот ми беше , со што заслужиле Блејк и Клиперс толкав хејт цело време без аргументи без причина да бидат кењати?

koj drug tim sitnal bolje taka play off tekmi od kilpersi?

i Wade e uste poim i ke bide poim uvek za igrac od tip na Blake

Кој ги хејта? Ако некој упати некоја критика кон Грифин или Клиперси не значи дека се хејтани. Еве мене искрено Клиперси ми се симпатична екипа, ама го мразам говедото Џордан, пошто мразам такви центри кои имаат 0 кошаркарски IQ, кој не знаат да одиграат центарски, само скокаат ко говеда и местат скринови.

Кој ги хејта? Ако некој упати некоја критика кон Грифин или Клиперси не значи дека се хејтани. Еве мене искрено Клиперси ми се симпатична екипа, ама го мразам говедото Џордан, пошто мразам такви центри кои имаат 0 кошаркарски IQ, кој не знаат да одиграат центарски, само скокаат ко говеда и местат скринови.

baska kako da ne go hejtas vlezen bese u dalas doaga placea da go zemat nazad mockovci

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom