НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам никаква убавина во кошарката на gsw, екипа составена од добри шутери идиотска кошарка. Карл ќе ги разбие и ќе ги приземји убаво.

Не гледам никаква убавина во кошарката на gsw, екипа составена од добри шутери идиотска кошарка. Карл ќе ги разбие и ќе ги приземји убаво.
Немој вакви работи, те молам. :)

Види ги бе што зборат:pos:,све по убеден дека одредени членови овде нба пратат само на резултати[DOUBLEPOST=1452403830][/DOUBLEPOST]Ауу немој Кари не со тие куршуми:vozbud::vozbud::vozbud:.И тамам реков ок е Казнс се подобрил у понашање,пак покажа дека мизерија,сељо е сељо.

Последно уредено:
Голем плус за ГС се и оние 3ки на Кари од неизградени позиции,9 метра, преку рака, од дриблинг.... Колку го паѓаат психички противникот тоа е чудо, посебно екипа со добра дефанзива.

Се јавија фановите на gsw, каде бевте пред 2 години? Тој е тој Лејкерс синдром :) Ќе навивам за Спрси ко никогаш до сега, поим за структура во игра, дисциплина, убава кошарка.[DOUBLEPOST=1452441134][/DOUBLEPOST]
Види ги бе што зборат:pos:,све по убеден дека одредени членови овде нба пратат само на резултати[DOUBLEPOST=1452403830][/DOUBLEPOST]Ауу немој Кари не со тие куршуми:vozbud::vozbud::vozbud:.И тамам реков ок е Казнс се подобрил у понашање,пак покажа дека мизерија,сељо е сељо.
Подобрен е бе пер 4-ти е на листа во стрелци, баш изненадува од Фили навака...

Последно уредено од модератор:
Се јавија фановите на gsw, каде бевте пред 2 години? Тој е тој Лејкерс синдром :) Ќе навивам за Спрси ко никогаш до сега, поим за структура во игра, дисциплина, убава кошарка.[DOUBLEPOST=1452441134][/DOUBLEPOST]
Подобрен е бе пер 4-ти е на листа во стрелци, баш изненадува од Фили навака...

Не сум фан на Голден , не сум на никој. Чисто сум нба фан. Ама да кажеш дека Голден играат досадна кошарка е смешно. По која логика е идиотска кошарка?? Затоа што се добри шутери и се погодуваат? Па тоа нели е целта на кошарката? Ај да му се смееме на Роналдо и Меси зш даваат многу голови и да викаме дека се досадни. Да речеш дека е само добар ден за нив , не е така. Резултатите сами ти го кажуваат истото. Ако ова е досадно , тогаш што треба да се каже за твоите Кингси? Ваааау колку се интересни , не можат плејоф да обезбедат. Едно е ти да не ги сакаш , да ги хејташ , сосема друго е да викаш дека играат идиотска кошарка. Зошто тогаш другиве тимови не играат уште поидиотски со нив и да ги победат?

Како прво, фанови на Голден Стејт на форумов нема, тоа се симпатизери. Има голема разлика од тоа да бодриш некој тим и да ти е мерак да ги гледаш дечките како масакрираат противнички екипи веќе година ипол. Стилот на Грег е веќе изживеан филм, сега дојде време луѓето да се концентрираат на нешто друго, позабавно да го наречам.Не го омаловажувам Сан Антонио на ниедно поле, сум кажал и претходно дека тој стил на игра ми е најдобар лично, и секогаш сум имал симпатии према нив, ама како може да сте рамнодушни или да "хејтате" тим како ГС? Пратам НБА 15 години, и ниедна екипа ме нема фасцинирано како овие. Подинамична, индијанска и ран&ган игра немало.Имаат систем кој им функционира перфектно и естетски и во поглед на успеси. По 130 поени на натпревар, имаат играчи што секоја вечер може да дадат по 6-7 тројки без око да им трепне. Тип со физички предиспозиции како Чековски прави трипл даблс ко од шала. Играч што има повеќе операции на колена од цела лига заедно игра одлично.
Не ја разбирам поентата да се гледа на таков начин кон екипава.

И јас сум контра ГС, танкаа пред 3 сезони за да го земат Барнс, пик кој беше топ 8 заштитен и требаше да оди кај Јута а наредната сезона беше пикот стана 20+. И јас во дуел со Спарс ќе сум за Спарс ама дечките се страшни.

Тие штo oвие две гoдини гo љуштaт нa Вoриoрс се исти, aкo не и бетер oд oние штo нaјвеќе ги сереa, кao ги викaa бендвегoнери нa Лебрoн. :D :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Извините експерти што ги глеате све утакмицете у кајф свака вечер.
Вие само се разбирате у кошарка.
Толку сте, кобе и нино, нема муабет за лејкерс и сеа за Кари баба ќе навијамо.
Ко шипојте у трѕово за реал и барса што се.
Ако некому не му се свиша стилот на ГС не разбира кошарка, вие разбирате вселенски мастери на кошарката.
Мене не ми се свиѓа играта на ГС и тврдим дека пола игра им се базира на чиста среќа дал ќе тргне или не. Само имаат премногу шутери па на двајца ако не им иде на двајца им иде.
Кошарката била позната по "Нападот носи публика, одбраната носи титули"
И такани треба да биде, и лани многу среќа имаа и земаа титула више нема ни да ја помиришаат, ни сезонава ни 5 наредни
Циркузанти не може да доминираат подолго време, вакви случаи имало многу низ историјата, само они се едни од ретките циркузантски екипи што освоиле титула

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom