НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не може да ги споредите Казнс и Хауард за психа затоа што првиов и те како е борец на теренот и буквално гризе на секоја педа од истиот, а вториот е жена, пиче, мекушче. Казнс има проблеми да го исконтролира темпераментот, а Хауард има друг вид психички проблеми, што не е шампион, победник. Тоа на Казнс може да се исконтролира и да се доведе во ред, кога еден Артест успеаа да го воведат во ред зошто да не и Буги, додека на Хауард ни Господ не му помага, пропаднат играч е.

Па нормално дека неможат да се споредуваат Хауард и Казнс.. едниот ја предводел екипата до финале а другиот уште во плејоф нема стапнато

Не, разликата е во тоа што Буги да играше лани во Хјустон, ќе освоеше титула.

hahahaha olajuwon da go vratat houston u najbolji dani so harden nema da osvoi.

Па нормално дека неможат да се споредуваат Хауард и Казнс.. едниот ја предводел екипата до финале а другиот уште во плејоф нема стапнато

Best save in his career. Како брзо реагира и му ја фати раката, мајсторски :icon_mrgr:.

Клеј кога е on-fire никој не му е рамен дури ни Кари.

Иначе вчера Мело и Рубио имале јаки партии. Мело 20п/9ас/15ск/ и Рики 9п/12ас/10ск/8украдени :cuc:

koa krsi drugi kolena a ne negovite znaes deka ke bide dobra sezona samo neka produzi so ova tempo i se nadevam drugite ke se priklucat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom