НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сметам дека Даг Кристи е боље коментатор од Џери Рејнолдс, немам ништо против Џери (Kosta to the posta, Marco from the arco...) но треба освежување.

Абе алоооо која позиција игра Коби која Данкан па нормално Тими ќе издржи на исто ниво повеќе од Коби.....

Данкан најдобра 4-ка евер :facepalm: На Коби му носеле готови играчи, а Данкан со ботови игра цело ова време :facepalm: Па и споредбите со Коби :facepalm::facepalm::facepalm:
Aбе Коби има ИЗМИСЛЕНО кошарка за гмижавиот Данкан, јебао ве Данкан. Не го правете многу демек со слаби играчи играл, па као демек он ги развивал, да го развијат на ортопедија.
Што не отиде во некој друг тим да го видиме, цело време е опкружен со класа играчи што НИКАКО не може да се каже за Коби.

20 години Сан Антонио има елитна одбрана и срцето на таа одбрана е Данкан. Освен Робинсон во првите 2-3 години и Леонард во последните 2-3 во сите останати не ни имал некој друг елитен дефанзивец до него (да не се лажеме Паркер и Џинобили се пред се офанзивни играчи, особено Паркер).

Што се однесвуа до класичните елитни статистики во сезона слободно разгледај ги неговите статистики од 2000-2005та...
Брус Боуен.

ova e mojot chicago, ajde uste cetvrtinava, mn jaka odbrana igrame cudno za hoiberg sezonava

16 сек до крај! 103-104 :D напад за Јута[DOUBLEPOST=1448943932][/DOUBLEPOST]каква утакмица! :bravobe: Јута !! Страшен отпор , сепак Кари со 3ката на 40 сек до крај покажа уште еднаш дека не е нор-ма-лен. Онака си ја збрца ко на шала ццц

Лоша одлука на Худ, требаше да си го земи Хејворд последниот шут со сирената. јбг, сепак супер утакмица.

22 промашени слободни на ДеАндре Џордан...аууу, страшно, па мене да ми дадат топка, ја кој нема три чисти со кошарка играње, ќе бидам со сличен скор. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom