Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

17 скока 14 асистенции 4 украдени топки една блокада шут 10/16 и 4/6 од слободни за скромни 29 поени
Ја сеуште мислам дека Вориорс пре ке изгубат дома него ли Спарс...коа гледам колку лесно играат Спарс, праат како да кошарката секој може да ја игра ...Моментално не гледам никој блиску до Вориорс и Спарси.Џабе им е и Леброн и Ирвинг,ко немаш тимска игра,ова што го играат овие две екипи,е класа погоре од сите други.
ретардираниот грин и хендикепираниот ливингстон доминират утакмица.. да ти го ебам спортот глуп..доста беше за ова година
![]()
Харден вчера у второ го напраеа ко мало дете да игра.Почна у прво да се курчи даде 17,коша у второ го стегнаа кошот не го виде,фрлаше бунари од 10 метра све му ебам,а само него ко чекав.И тоа пази го јаде вака јако бес придонес на Данкан аи боби не влезе у играЈа сеуште мислам дека Вориорс пре ке изгубат дома него ли Спарс...коа гледам колку лесно играат Спарс, праат како да кошарката секој може да ја игра ...
Харден вчера у второ го напраеа ко мало дете да игра.Почна у прво да се курчи даде 17,коша у второ го стегнаа кошот не го виде,фрлаше бунари од 10 метра све му ебам,а само него ко чекав.И тоа пази го јаде вака јако бес придонес на Данкан аи боби не влезе у игра