НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako saka i po 1 poen na utakmica neka dava, Green e playoff igrach i kje se raspuca koga e najpotrebno :))

010216_lamalm.jpg

Lamar Odom's son, Lamar Odom Jr., posted a photo with his father on Instagram on Thursday. It's the first photo of Odom since his hospitalization in October.

Драмонд не промашува многу слободни,не.Ај остај што промашува,ама тој нигде никаде шутира.:ROFLMAO:

Зашто е волку болен Дрејмонд Грин :D 17 скока 14 асистенции 4 украдени топки една блокада шут 10/16 и 4/6 од слободни за скромни 29 поени

Данкан прв пат во кариерата да не постигне ни еден поен на утакмица :shook::shook:

Моментално не гледам никој блиску до Вориорс и Спарси.Џабе им е и Леброн и Ирвинг,ко немаш тимска игра,ова што го играат овие две екипи,е класа погоре од сите други.

Моментално не гледам никој блиску до Вориорс и Спарси.Џабе им е и Леброн и Ирвинг,ко немаш тимска игра,ова што го играат овие две екипи,е класа погоре од сите други.
Ја сеуште мислам дека Вориорс пре ке изгубат дома него ли Спарс...коа гледам колку лесно играат Спарс, праат како да кошарката секој може да ја игра ...

Ја сеуште мислам дека Вориорс пре ке изгубат дома него ли Спарс...коа гледам колку лесно играат Спарс, праат како да кошарката секој може да ја игра ...
Харден вчера у второ го напраеа ко мало дете да игра.Почна у прво да се курчи даде 17,коша у второ го стегнаа кошот не го виде,фрлаше бунари од 10 метра све му ебам,а само него ко чекав.И тоа пази го јаде вака јако бес придонес на Данкан аи боби не влезе у игра

Харден вчера у второ го напраеа ко мало дете да игра.Почна у прво да се курчи даде 17,коша у второ го стегнаа кошот не го виде,фрлаше бунари од 10 метра све му ебам,а само него ко чекав.И тоа пази го јаде вака јако бес придонес на Данкан аи боби не влезе у игра

У секое време можат кој сакаат да го тепаат, за секој спремаат добра тактика у Плеј Оф така да гарантирам дека можат да ги пребијат Вориорс во евентуална средба на запад...Искрено многу ке ми напраат мерак ако освојат оваа година зашто ептен ги хејтам Вориорс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom