Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.632
- Поени од реакции
- 18.257
Секако дека е масло на Нуркич нема друг,царе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Промаши тројка Дурантула, шутираше преку Винслоу од никаква позиција,07.7 секунди напад за победа на Хит.Ај нека промашат и двете,да се спасам со Дурантула.![]()

Што мислиш,дали беше она за фаул?Се закова во тројца + под кош,немаше шанса да шутне. За мене безвезе фаул.Иначе Дурантула му ослободи место,испаѓа главен кривец за поразов.Иако и Вестбрук дупе беше при крајот.Промаши тројка Дурантула, шутираше преку Винслоу од никаква позивија 07.7 секунди, напад за победа на Хит.
Фаул над Вејд на 1.5 секунда до крајот, 2 слободни.
Као кап и двете Вејд.![]()
На име го доби фаулот.Немаше теоретска шанса за кош од таа позиција.Според мене она од Вејд немаше веза со фаул

Што мислиш,дали беше она за фаул?Се закова во тројца + под кош,немаше шанса да шутне. За мене безвезе фаул.Иначе Дурантула му ослободи место,испаѓа главен кривец за поразов.Иако и Вестбрук дупе беше при крајот.
И оваа сезона ништо од Оклахома, бар сега како што стојат работите.Со два играчи тешко.Ако се повреди Дурант како лани,нема да влезат ни во плејоф.Наредна сезона ако им избега,ќе бидат прав башибозук.