НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека промашат и двете,да се спасам со Дурантула.:)
Промаши тројка Дурантула, шутираше преку Винслоу од никаква позиција,07.7 секунди напад за победа на Хит. :D

Фаул над Вејд на 1.5 секунда до крајот, 2 слободни.

Као кап и двете Вејд. :D

Промаши тројка Дурантула, шутираше преку Винслоу од никаква позивија 07.7 секунди, напад за победа на Хит. :D

Фаул над Вејд на 1.5 секунда до крајот, 2 слободни.

Као кап и двете Вејд. :D
Што мислиш,дали беше она за фаул?Се закова во тројца + под кош,немаше шанса да шутне. За мене безвезе фаул.Иначе Дурантула му ослободи место,испаѓа главен кривец за поразов.Иако и Вестбрук дупе беше при крајот.

И оваа сезона ништо од Оклахома, бар сега како што стојат работите.Со два играчи тешко.Ако се повреди Дурант како лани,нема да влезат ни во плејоф.Наредна сезона ако им избега,ќе бидат прав башибозук.

Според мене она од Вејд немаше веза со фаул

Според мене она од Вејд немаше веза со фаул
На име го доби фаулот.Немаше теоретска шанса за кош од таа позиција.

Хејвард 16 коша во 1/4,само едно слободно промашил.:eek:

Дај просветли не молим те,дај некоја турска серија да зирнеме,ептен се поучни.

Што мислиш,дали беше она за фаул?Се закова во тројца + под кош,немаше шанса да шутне. За мене безвезе фаул.Иначе Дурантула му ослободи место,испаѓа главен кривец за поразов.Иако и Вестбрук дупе беше при крајот.

И оваа сезона ништо од Оклахома, бар сега како што стојат работите.Со два играчи тешко.Ако се повреди Дурант како лани,нема да влезат ни во плејоф.Наредна сезона ако им избега,ќе бидат прав башибозук.

Прво што искоментиравме со другар беше на име го доби, кај у 3ца се пикна таму...али се на се супер утакмица имаше ДиВејд 28п,4ск,4ас.

Сигурно пак ништо од титула за Оклахома, немаат тимска игра години уназад, се се сведува на изолација, изолација, изолација...

nema bolje od mocanje na ''najdobriot igrac u svet'' spored westbrook....samo bidete zdravi momci i imate sansa za finale i neli ako kopileno dragic opravda milionite

Wow каква одбрана на Бостон вака најдобро нешто од сезонава до сега што гледав.

Чист фаул беше она над Вејд, нема врска што се пикна под кошот. Првиот што беше до него, Дурант или не знам кој и да беше, кога проба да изблокира го завлече, плус сите тројца бранеа во полукругот што е недозволено. Чист фаул како солза.

Оклахома пак делува како порано, безидејно во напад во клучните моменти, сведено само на изолации... Во ред, така и функционира НБА во глобала, ама мислам дека кај Оклахома тоа е претерано изразено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom