НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Коби 1/14 шута... значи Мекич од МЗТ ке погоди повеќе во НБА...страшно е за гледање ова

Момци, ако сакате промена на анкета, од сега пингајте ме мене, Копајт ќе одмара малку.
Ти се разбираш од кошарка,или само у ова ќе го менуваш,инаку за Булс беше дечкото:D

Kobe како лидер тешко повеќе но ако ја темпира формата правилно ќе биде од помош од клупа уште 2-3 год.

20 сезони and counting не знам кои се тие сезони шо му биле скратени од повреда и дека од клупа би бил продуктивен уше 2-3 години,мислам 20 години игра,уште колку треба?

Ти се разбираш од кошарка,или само у ова ќе го менуваш,инаку за Булс беше дечкото:D
За Лејкерс сум јас :D

Иначе, ќе отварам теми ама тука се Стек и Џон, ќе ми пишат на фб ако има некој проблем, мада форумов е прочично мирен. Доколку има навреди, препукувања или офтопик, пингајте ме или стандард, пријавете мислење :)

12246829_10156187871030277_6880062947076176625_n.jpg

Ретро

20 сезони and counting не знам кои се тие сезони шо му биле скратени од повреда и дека од клупа би бил продуктивен уше 2-3 години,мислам 20 години игра,уште колку треба?
Па да кога ќе видиш Коби игра од 17-18 години во NBA и нормално тоа има големо влијание на неговата моментална состојба. Затоа и кажа он пред година-две нешто во стил " Можеби биолошки имам 36 години ама во кошаркарски имам 66 '', колкава желба и да има да изигра на врвно ниво телото не му го допушта тоа.

За скратени сезони алудирам на последниве 2-3 каде што нема изиграно повеќе од 40 утакмици, го утепаа повреди.
Како и да е за мене не постои спортист со поголем менталитет од Коби. Таква посветеност, пожртвуваност и желба за победа и да биде најдобар покрај сите нешта што ги има освоено е само за почит.

----------------------
Во врска со МВП, само да е здрав не му бега МВП-то втора година по ред на Кари.

Иначе би сакал Пол Џорџ да земе.

Филаделфија на прагот на првата победа и тоа против Бостон кој ги скина Хјустон и Оклахома. Имаат +11 на средина од 4/4, дали ке издржат и овој пат или ке им се случи Мајами... :D

Изгубија дегените Филаделфија повторно иако имаа 80-75 на 01:35 до крајот на натпреварот. Ништо ај за 3 утакмици играат со Лејкерс, ете им таму шанса. Иначе Окафор лани имаше појака екипа него оваа година. :D

Kингси тепаа без DMC, yay. Рондо за 1 скок уште еден трипл дабл, штета 2 пати вака му клизна сезонава, whatever најдобра инвестиција за сега. Гледам Нетси 0-18 најлош старт, на Фили не им бега рекорд, против Хјустон и Мемфис немаат теорија, ќе треба онака сѐ од себе против Лејкерси а сѐ си мислам дека баш тогаш Коби ќе се повампири:pos:[DOUBLEPOST=1448509248][/DOUBLEPOST]btw точно предвидов 2/5 на гости мислам повеќе не ни можеше со оглед сè што се дешава со тимов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom