НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Види се да је вруќ Клеј.:uzi:
37 поени касно почнав да го гледам натпреваров, ама добра поддршка му беше и Грин со трипл дабл.
Може Стеф Кари да одмори уште некоја недела додека да заздрави комплетно.

ideme u 2ra runda i sezonava e veke uspesna :)

Istok, Klivlend ima da gi utepaat Atllanta, 4-0. A i Majami ide dalje protiv Toronto/Indiana...

Де Роузен брате што ти стана:vozbud::cuc:[DOUBLEPOST=1462156464][/DOUBLEPOST]Џорџ :facepalm: ја сјеба цела утакмица

Последно уредено:
Што ја сјеба, чист фаул над Махинми не свирнаа, им ебам тоа шугите.

Што ја сјеба, чист фаул над Махинми не свирнаа, им ебам тоа шугите.

Веројатно ќе изгубеа и така (3 разлика, Махинми не е добар шутер на слободни...) ама чист фаул беше тоа. Џорџ две акции претходно ја заеба со фрлената топка во контра во аут.

А инаку Дерозан беше далеку од одличен 10-32 шут (n)

Na toa mislev dve alcii sjeba od koja edna kontra

Не само вчера низ цела серија Дероузан и Лаури беа под нивото. Керол, Питерсон и Биомбо ја извадија серијава.

Кај може да најдам ваква иста маичка,знае некој ? Чачкав по алиекспрес,најдов у еден шоп али немаат ни нарачка ни ништо така да не ми е баш сигурно

c.png

Кај може да најдам ваква иста маичка,знае некој ? Чачкав по алиекспрес,најдов у еден шоп али немаат ни нарачка ни ништо така да не ми е баш сигурно

Прегледај го приврзокот 145201
Ибеј http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=james+harden+shirt+adidas&_sop=12
Припази со димензиите големи се, ја од овој тип ми ја стеснуваа на шнајдер...

Ја извадија Кливленд утакмицава на крај, пред се поради добрата игра во дефанзива. Леброн колку е само паметен... Мислам дека е играч кој најдобро ја чита играта од цела лига, буквално секој потег на противничката екипа го чита и го следи правовремено.

Мислам дека Атланта ќе скине максимум една текма, а нема да ме чуди и да ги метлосаат.

Vestbruk im eba mater bukvallno..Gi imam Okllahoma da tepaat, zatoa navivam za niv :)

Аууу каква утакмица :vozbud:, за малку коњот Ибака не ја еба утакмицата.Арно реков ја и Далас изгуби 40 разлика па наредната ги доби Окц.Али да бидам реален не веруав баш дека може да ја земат наредната.Али јбга изиграа машка утакмица, им ја затворија пик играта на сас, со тоа и протокот на топка, така да немаа толку отворени шутеви.У напад буквално Рас и Кд искинаа плус имаа солидна помош од другите.Така да следува страшна војна во Оклахома, со таа страшна атмосфера и наапани Кд и Вестрбрук, биче весело.

Греота за Олдриџ ваква кражба да им направат. Последен тајмаут им беше тоа на ОКЦ, ќе имаше организиран напад за САС.[DOUBLEPOST=1462248771][/DOUBLEPOST]
Браво за Крис Вебер, ги отера у пичку матер судиите и со право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom