Tonchie
BATTERY +
37 поени касно почнав да го гледам натпреваров, ама добра поддршка му беше и Грин со трипл дабл.Види се да је вруќ Клеј.![]()
Може Стеф Кари да одмори уште некоја недела додека да заздрави комплетно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
37 поени касно почнав да го гледам натпреваров, ама добра поддршка му беше и Грин со трипл дабл.Види се да је вруќ Клеј.![]()

[DOUBLEPOST=1462156464][/DOUBLEPOST]Џорџ
ја сјеба цела утакмицаШто ја сјеба, чист фаул над Махинми не свирнаа, им ебам тоа шугите.
Ибеј http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=james+harden+shirt+adidas&_sop=12Кај може да најдам ваква иста маичка,знае некој ? Чачкав по алиекспрес,најдов у еден шоп али немаат ни нарачка ни ништо така да не ми е баш сигурно
Прегледај го приврзокот 145201

, за малку коњот Ибака не ја еба утакмицата.Арно реков ја и Далас изгуби 40 разлика па наредната ги доби Окц.Али да бидам реален не веруав баш дека може да ја земат наредната.Али јбга изиграа машка утакмица, им ја затворија пик играта на сас, со тоа и протокот на топка, така да немаа толку отворени шутеви.У напад буквално Рас и Кд искинаа плус имаа солидна помош од другите.Така да следува страшна војна во Оклахома, со таа страшна атмосфера и наапани Кд и Вестрбрук, биче весело.