НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Клиперси ако тепат во ист термин 7ма утакмица ќе биди со Пакиао-Флојд.. Ќе паднат рејтинзите многу.. Очекувајте судиска симултантка вечерва

Клиперси ако тепат во ист термин 7ма утакмица ќе биди со Пакиао-Флојд.. Ќе паднат рејтинзите многу.. Очекувајте судиска симултантка вечерва

Не знам дали има определно саатница веќе однапред али пошто е викенд сигурно би можеле да го поместат терминот порано како минатата недела зошто ептен мала гледаност ќе има без разлика што е 7ма утакмица.

Не знам дали има определно саатница веќе однапред али пошто е викенд сигурно би можеле да го поместат терминот порано како минатата недела зошто ептен мала гледаност ќе има без разлика што е 7ма утакмица.
Еве гледам во 9 и пол недела почнува Голден Стејт-Мемфис. Булси ако тепат денес со Кавси ќе играт или во 7 или во 1.. Така да Клиперси би одела или во 3 ипол или во 4ипол. Америте како шо имат по обичај со големи настани ќе ја напрат Флојд-Пакиао да трај 4 сати без разлика дали самата борба е само 5 минути :ROFLMAO:

Џабе фул хд тв кога преносот на спорт клуб е стандард. Да не знае некој дали со модул би добил поквалитетна слика?

Џими батлер минусче играјте го

Да бидам искрен, незнам зошто Џеј Би толку се напна за неговата одбрана, кога беше најдобриот дефанзивец во 5тиот меч. Дури и коментаторите во текот не мечот (кога Булси беа во одбрана) велеа: " JB's everywhere". Одбраната е баш супер, нападот е тој кој е крив што Булси порано не ја завршија серијава. Ќе видиме вечерва.

М-О-Ч-А-Њ-Е :aplauz:

Бакси, беа и останаа гнасни цела серија. Тежок фаул на Антетекумпо над Данливи, во моментот кога шутираше тројка. Претходно, лигушот Мејо заработи техничка.

Данливи 19 поени, со едно промашување од игра.

Плус, Булс го соборија рекордот од франшизата, за водство на полувреме во еден плејоф натпревар, во висина од 32 разлика (претходното највисоко водство на полувреме било 29 разлика против Никс).

Последно уредено:
Не гледам веќе доста беше, ги утепаа за сите педерски потези што ги направија Бакси до сега:aplauz:

Кој тип е Тибс, Чикаго водат со 40 разлика, тој напукан е, небаре губат со 10. :D

Scottie Pippen ‏@ScottiePippen 2m2 minutes ago
Looking at this score makes me think it's the old days again.:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1430444398][/DOUBLEPOST]
Еве гледам во 9 и пол недела почнува Голден Стејт-Мемфис. Булси ако тепат денес со Кавси ќе играт или во 7 или во 1.. Така да Клиперси би одела или во 3 ипол или во 4ипол. Америте како шо имат по обичај со големи настани ќе ја напрат Флојд-Пакиао да трај 4 сати без разлика дали самата борба е само 5 минути :ROFLMAO:

NBA ‏@NBA 5m5 minutes ago
#CAVSvBULLS tips off 7pm/et MONDAY @NBAonTNT! #NBAPlayoffs

Значи по наше во 1 по полноќ.

Последно уредено:
Шо е бе ова у пичку матер,ушиве ми крварат додека го слушам усташов.Нека ги вратат Дарко и другарчето оти од овие хрвативе рак се добива.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom