Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клиперси ако тепат во ист термин 7ма утакмица ќе биди со Пакиао-Флојд.. Ќе паднат рејтинзите многу.. Очекувајте судиска симултантка вечерва
Еве гледам во 9 и пол недела почнува Голден Стејт-Мемфис. Булси ако тепат денес со Кавси ќе играт или во 7 или во 1.. Така да Клиперси би одела или во 3 ипол или во 4ипол. Америте како шо имат по обичај со големи настани ќе ја напрат Флојд-Пакиао да трај 4 сати без разлика дали самата борба е само 5 минутиНе знам дали има определно саатница веќе однапред али пошто е викенд сигурно би можеле да го поместат терминот порано како минатата недела зошто ептен мала гледаност ќе има без разлика што е 7ма утакмица.

Џими батлер минусче играјте го

[DOUBLEPOST=1430444398][/DOUBLEPOST]
Еве гледам во 9 и пол недела почнува Голден Стејт-Мемфис. Булси ако тепат денес со Кавси ќе играт или во 7 или во 1.. Така да Клиперси би одела или во 3 ипол или во 4ипол. Америте како шо имат по обичај со големи настани ќе ја напрат Флојд-Пакиао да трај 4 сати без разлика дали самата борба е само 5 минути![]()