НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милвоки ли е Старбакс ли е ?
10145544_1_jm_logo_negative.jpg

Анкетава излезе ко Стеф трипл-дабл во просек да имал сезонава :pos:

Реалноста е сосема различна сепак. Два контендери за деф. играч на годината има во Богут и Грин и еден од најдобрите играчи од клупа во Игудала.
А да и дечкото Клеј кој сруши повеќе рекорди од утакмици шо изигра Двајт..
Леброн е единствен МВП во блиска историја шо имал послаб тим од овој на Харден.

Милвоки ли е Старбакс ли е ?
Мене на Ханибал серијата ме потсеќа знам имаше елен а и овој делува мрачно, иначе пред малку ја изгледав Кингси против Лал и го заприметив ростерот Brown, Blue, Black... саде виножито од курајбери :pos: btw go Pelicans! Ради Еванс ми е страшен беше како Руки во Сакто...

samo ja imav stisnato za Pelicans vo Playoff, ajde uste edno poluvreme neka izdrzat haha

ОКЦ им укрцаа 47 поени у прва четвртина на Минесота :pos: ако издржи веЃата за ѓабе. :icon_lol:

Ako be neka dava Russelot :)) i onaka posledna utakmica mu e sezonava, neka se uspukaat so..

Како намерно да сакаат да изгубат Сан Антонио, толку смешно изгубени топки немам видено.

Пеликанс :aplauz:
Баш ми се направи ќефот, повеќе го заслужија плејофот од Тандерс. Само криво ми е за Вестбрук бидејќи пружи неверојатни партии, но џабе кога има кловн од тренер на клупата. Ова за ОКЦ можи да е и добра работа, бидејќи верувам дека конечно кловнот од тренер Скоти Брукс ќе ги напушти. Не заслужува да води тој ваква екипа.

Мои предвидувања:

Вориорс

Рокетс

Спарс

Гризлис

Хокс

Кавс

Булс

Репторс

идат даље

Цела југо-западна дивизија влезе во плеј-офф :D

Атланта-Бруклин 4-1