НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа има разлика дали само се здебелил или таа маса е мускул и Леброн е 115 кила ама има 5% сало,а ја имам 90 кила а имам 20% сало:D
Леброн накај 10% е, со 5% само анорексични и вакви постојат

Добро ја почнал Перо утакмицава веќе има 3 скока и една тројка за 7 минути. Ај може ќе се врати во ритам пак (y)

Со 5% беше Џордан на времето, и мислам дека сега е Кристијано Роналдо. Т.е. Џордан мислам дека беше со 4% ама не ме фаќајте за збор. Тоа се атлети, создадени од Бога и многу ретки луѓе. 4% масти е речиси совршенство, нешто ненормално да го замисли човек вака од пред компјутер. :D

Надоврзување со видеото од пред некоја страна со Кари, само овој пат со Клеј во главна улога :icon_mrgr:

https://twitter.com/joeviciousnba/status/571531011219070976

Перо >> ДеМар

А инаку, се надевам дека сезонава ќе ја завршиме 4ти некако во конференцијава, мислам дека подобри би ни одговарало 4то место него ли второто.

https://twitter.com/joeviciousnba/status/571531011219070976

Перо >> ДеМар

А инаку, се надевам дека сезонава ќе ја завршиме 4ти некако во конференцијава, мислам дека подобри би ни одговарало 4то место него ли второто.

Второ секако тешко да бидите со овој Кливленд. А за 3то/4то се ќе зависи од тоа како ќе се снаоѓа Чикаго без Роуз...

Жалам ама јас не сум некој особен фан на Торонто. Според мене се солидна екипа ама далеку од некој кој може да се бори за титула. Ми се чини дека грешка направија што не се обидоа да направат трејд за некој посериозен играч пред trade deadline-от. Ќе мора да смислат начин да направат чекор напред бидејќи со овој ростер тоа е максимумот.... Втора рунда во плејоф е лимитот на оваа екипа.

10371680_10152689950576981_8534800423327609573_n.jpg

:D ако не ни иде сезонава, посебно на гости, барем сме во тренд со настаните :D

10371680_10152689950576981_8534800423327609573_n.jpg

:D ако не ни иде сезонава, посебно на гости, барем сме во тренд со настаните :D
Не се секирај многу. Кога ќе е најпотребно ќе се разработи машинеријата. Искусен лисец е Поп, не сака да ги форсира старциве во регуларниот дел. :)

Не се секирај многу. Кога ќе е најпотребно ќе се разработи машинеријата. Искусен лисец е Поп, не сака да ги форсира старциве во регуларниот дел. :)

Ама се ќе падне во вода ако бидат осми и налетаат на Голден Стејт.

Андре Робертсон му ја скршил коската на образот на Вестбрук и му направиле операција :tapp: Со лејкерс не игра сигурно а ќе проверат каква му е состојбата за 1 недела. Сигурен сум дека ќе имаше трипл дабл и со нив ама тоа е.
022815-NBA-Oklahoma-City-Thunder-Russell-Westbrook-PI-SW-.vadapt.620.high.0.jpg

Пак нека се курчи Рас да не се поздравува :icon_lol:

Максимум второ коло годинава. Не е до тактизирањето, едноставно нема течност во движењето на топката, а единствено тоа кај Спарс е гаранција за висок пласман.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom