НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели Олдриџ на опрација ќе идеше бе?
Ја одложи за после сезоната:cuc:, зашо диви запад е у прашање...

Сигурно некој го постирал али ипак, уште еден доказ за јаката одбрана на Леброн
https://vine.co/v/OjLbVqzKDaK
Требаше двајца да покрие у случајов, шо и да напраеше пак ќе имаа Чикаго чист шут :toe:

И да, Ирвинг, мамичето твое! :D

Тоа на Олдриџ што знам колку му е паметен потег. Секако ќе се избореа за плејоф Блејзерс. Вака ризикува да го немаат во плејоф ако нешто се искомплицира, па не дај боже може и цела кариера да му е во прашање.

Сигурно некој го постирал али ипак, уште еден доказ за јаката одбрана на Леброн
https://vine.co/v/OjLbVqzKDaK

Мораше онај горе да го покрие,ова не го сметам за дриблинг или некаков crossover потег на Гасол бидејќи во случајот не беше 1 на 1..ова ти е исто кога во мал фудбал си оставен на цедило против двајца-тројца и нормално е дека некој ќе те издрибла со оглед дека покриваш простор а не чоек

Ја одложи за после сезоната:cuc:, зашо диви запад е у прашање...

Требаше двајца да покрие у случајов, шо и да напраеше пак ќе имаа Чикаго чист шут :toe:

И да, Ирвинг, мамичето твое! :D

глуп потег, требаше да си иде на операција, секако неговиот тим влагаше у плеј оф. Ај се надеваме се ќе помине без некои проблеми.

Лол а пред сезоната рече дека со европските тактики совршено ќе се вклопи.
Па од до сега прикажаното, затоа така мислам. Реално, он е тренер со многу знаење, ама ова што се случува со НБА ѕвездиве не е во ред. Не може Леброн да има поголем авторитет од тренерот, па макар и Марјан Лазовски бил тренер.

Момци извинете вака , надвор од темава е прашањево и неќев да го поставам во некоја тема поврзана со книги. Сакам да прашам дали некаде во Македонија се продава стрипот Дјечак во чест на Дражен Петрович? релатино е нов барем така мислам или ја касно сум го видел :P

Ако го бутнат Лилард место Коби горе доле реални се резервиве според мене.Едино Казнс што го извисија пак...

Лол а пред сезоната рече дека со европските тактики совршено ќе се вклопи.

Јас мислам дека Блат и тоа како е за во НБА ама не директно за тим како Кливленд. Сепак не е тој толку познат меѓу НБА игрчаите и нема никаков авторитет моментално. Со тимови од понизок профил тоа ќе помине ама со Леброн, Ирвинг и компанија тешко... Практично сосема друо играат од она што е стилот на Кливленд скоро и да не користат ниту една негова акција.[DOUBLEPOST=1422602298][/DOUBLEPOST]
глуп потег, требаше да си иде на операција, секако неговиот тим влагаше у плеј оф. Ај се надеваме се ќе помине без некои проблеми.

Не биди толку сигурен. Една ОКЦ се мачи види колку заради што отсуствуваа Дурант и Вестбрук. Што мислиш дека ќе им се случи на Портланд без Aldridge? Да не влезат во плејофот беше реален ризик, ама јас сепак мислам дека требаше да оди на операција, освен ако му кажале дека нема никаков ризик од влошување на ситуацијата и внесување на непотребен ризик на кариерата.

Кажав јас повредите ќе одлучат кој ќе испадне на западот. Конкуренцијата е страшна.

Јас мислам дека Блат и тоа како е за во НБА ама не директно за тим како Кливленд. Сепак не е тој толку познат меѓу НБА игрчаите и нема никаков авторитет моментално. Со тимови од понизок профил тоа ќе помине ама со Леброн, Ирвинг и компанија тешко... Практично сосема друо играат од она што е стилот на Кливленд скоро и да не користат ниту една негова акција.
Е ова е тоа што сакам да го кажам. А нема многу тимови каде нема супер ѕвезди, па затоа и така искоментирав. Блат е одличен тренер, али како што рече и ти, нема авторитет меѓу играчите.

Можда Жељко Обрадовиќ од вакви причини не стана тренер во НБА. :P

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom