Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Објасни.
so da ti objasnam koa ne e se u brojkite ednostavno e....dzabe statistika na hartija....golem igrac ima neso so ne se broi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Објасни.
so da ti objasnam koa ne e se u brojkite ednostavno e....dzabe statistika na hartija....golem igrac ima neso so ne se broi
Лол ќе бил од 3-5. Дечко, Казнс е моментално број еден центар
![]()
(и тоа пази му минутажа и потрошени топки)
Најблиску му е Двајт Хауард
![]()
Нема везе батали кажи ми твоите вечер дали ќе тепаат?Баш братучедот е пред овие кога се збори за индивидуалец. Кај него неговата екипа зависи од неговата игра, кај другиве зависи како ќе зигра екипата. А пошто споредуваме индивидуалци...

Според мене и Мемфис она што моментално го покажува кециште големо е утакмицава.Нема везе батали кажи ми твоите вечер дали ќе тепаат?
Солидна квота ебаго![]()
Казнс далеку зад Гасол? Ауч. Друже не се сложуваме тоа е очигледно вака само ќе се препукуваме така да не ме цитирај.Не е ни една четвртина завршена од сезоната. Каде точно ќе заврши ќе видиме. Топ 3-5 значи некаде меѓу 1 и 5то место. Не знам што се запали одма. Ама Cousins e сеуште дааалеку зад центри како Howard, Gasol и Noah во одбрана (и покрај напредокот), па ако сака да ги стигне ќе мора и тоа како многу да компензира во напад (засега компензира сезонава).
Ентони Дејвис не е центар ниту пак се „јача“ за таа позиција.^Глеј бе модератор да не ја прати темата..
Ентони Дејвис може да стане еден од најдобрите центри на сите времиња ако продолжи со вакво темпо..страшен е..само уште да најде некоја поквалитетна екипа и неговиот подем е спремен да започне

Заборавив си легнав и викам ај уште еднаш да видиме некој тип за утре и да провериме што има и кога прочитав ова сега ќе мора да гледам,не се пропушта, бидејќи нели Лејкерс ќе тепаат[emoji1]Време е за НБА класик, Бостон-Лејкерс. Без разлика на тоа колку се слаби двата тима, класик си е класик.![]()
Ќе тепаат утре сабајле, дрва дрвосани. Лин не можам пред очи да го гледам веќе.Заборавив си легнав и викам ај уште еднаш да видиме некој тип за утре и да провериме што има и кога прочитав ова сега ќе мора да гледам,не се пропушта, бидејќи нели Лејкерс ќе тепаат[emoji1]