НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
so da ti objasnam koa ne e se u brojkite ednostavno e....dzabe statistika na hartija....golem igrac ima neso so ne se broi
mVnQc.gif

Лол ќе бил од 3-5. Дечко, Казнс е моментално број еден центар
2450ow0.png

(и тоа пази му минутажа и потрошени топки)

Најблиску му е Двајт Хауард
2nq4qav.png

Не е ни една четвртина завршена од сезоната. Каде точно ќе заврши ќе видиме. Топ 3-5 значи некаде меѓу 1 и 5то место. Не знам што се запали одма. Ама Cousins e сеуште дааалеку зад центри како Howard, Gasol и Noah во одбрана (и покрај напредокот), па ако сака да ги стигне ќе мора и тоа како многу да компензира во напад (засега компензира сезонава).

Баш братучедот е пред овие кога се збори за индивидуалец. Кај него неговата екипа зависи од неговата игра, кај другиве зависи како ќе зигра екипата. А пошто споредуваме индивидуалци...

Баш братучедот е пред овие кога се збори за индивидуалец. Кај него неговата екипа зависи од неговата игра, кај другиве зависи како ќе зигра екипата. А пошто споредуваме индивидуалци...
Нема везе батали кажи ми твоите вечер дали ќе тепаат?
Солидна квота ебаго :D

Нема везе батали кажи ми твоите вечер дали ќе тепаат?
Солидна квота ебаго :D
Според мене и Мемфис она што моментално го покажува кециште големо е утакмицава.
Ептен непредвидлива сезона за САС. Мое мислење е дека ќе тактизираат се до крај на регуларен дел и ќе бидат или 3ти или 4ти во зависност од тоа што ќе мислат дека им одговара повеќе за да се докопаат до конференциско. Највеќе буни што плеј офот 2011-12 Мемфис чинам им набија комплекс малце на Спарси и од тогаш бајаги лошо играат овие против нив.
Комплетни се и двете екипи мислам. Јако утакмица ќе биде ова. Убитачен напад против убитачна одбрана. Се бива ама според мене одбраната ќе ја добие утакмицата.

Не е ни една четвртина завршена од сезоната. Каде точно ќе заврши ќе видиме. Топ 3-5 значи некаде меѓу 1 и 5то место. Не знам што се запали одма. Ама Cousins e сеуште дааалеку зад центри како Howard, Gasol и Noah во одбрана (и покрај напредокот), па ако сака да ги стигне ќе мора и тоа како многу да компензира во напад (засега компензира сезонава).
Казнс далеку зад Гасол? Ауч. Друже не се сложуваме тоа е очигледно вака само ќе се препукуваме така да не ме цитирај.

^Глеј бе модератор да не ја прати темата.. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ентони Дејвис може да стане еден од најдобрите центри на сите времиња ако продолжи со вакво темпо..страшен е..само уште да најде некоја поквалитетна екипа и неговиот подем е спремен да започне

^Глеј бе модератор да не ја прати темата.. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ентони Дејвис може да стане еден од најдобрите центри на сите времиња ако продолжи со вакво темпо..страшен е..само уште да најде некоја поквалитетна екипа и неговиот подем е спремен да започне
Ентони Дејвис не е центар ниту пак се „јача“ за таа позиција.

Време е за НБА класик, Бостон-Лејкерс. Без разлика на тоа колку се слаби двата тима, класик си е класик. :cool:

Време е за НБА класик, Бостон-Лејкерс. Без разлика на тоа колку се слаби двата тима, класик си е класик. :cool:
Заборавив си легнав и викам ај уште еднаш да видиме некој тип за утре и да провериме што има и кога прочитав ова сега ќе мора да гледам,не се пропушта, бидејќи нели Лејкерс ќе тепаат[emoji1]

Заборавив си легнав и викам ај уште еднаш да видиме некој тип за утре и да провериме што има и кога прочитав ова сега ќе мора да гледам,не се пропушта, бидејќи нели Лејкерс ќе тепаат[emoji1]
Ќе тепаат утре сабајле, дрва дрвосани. Лин не можам пред очи да го гледам веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom