НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У Бет Сити има вакви игри. Многу добри комбинации се вадат, само треба убаво да ги разгледаш.
Тука има убави коефициенти за вкупен број поени а и ова играчи да играш е супер работа али изгледа кај овие.

Тука има убави коефициенти за вкупен број поени а и ова играчи да играш е супер работа али изгледа кај овие.
Јака работа е ептен, ја на ситно играм за да си пратам НБА навечер, онака поинтересно ми е и плус сите тимови ги пратам така. Само сеа Коби сељакот ќе ме заебе, а шо убаво ливче ќе фатев. 4 од 259 има шут, не може вол у гз да убоде. А нема ни да влезе у 4та, многу губат...

http://www.nba.com/raptors/drop-box-nba-web-141121-brunodunk.mp4

Зар има подобар начин за први поени во НБА кариера ?[DOUBLEPOST=1416631086][/DOUBLEPOST]Largest lead in franchise history (52).

:cuc:

Ќе дојде време овие глорихантериве што беа за Лејкерс и Селтикс па се пребација на Тандер и Хит а кај и да е и за Кавс да се префрлат за Репторс..

:vozbud:

Ако утре ги тепаме Кавси најдобар рекорд во лигата ќе имаме :cuc: :vozbud:[DOUBLEPOST=1416631304][/DOUBLEPOST]Очекувам сега Дурант да се појави на прес да каже дека Бруно не е бразилскиот Дурант, туку дека Кевин е Американскиот Кабокло :D

Cfd6Aix.jpg

Доволно спам од мене за денеска:

8TJ8q3h.jpg

Последно уредено:
^ No one likes the bandwagoners! :D

Инаку Бруно стварно наликува на Кевин Дурант и во играта и во изгледот (и двајцата се високи 206 см), само уште е премногу млад (19) па и плус од Бразил, и сè уште не разбира добро англиски. За две до три години очекувам да стане солиден играч кој ќе се бори за место во стартната петорка. :)

А зошто први минути во сезоната беа за Бруно ова? Повреда имаше или слепи се во Торонто?
Па на Лендри Филдс да му даваш поголема минутажа треба да си идиот

А зошто први минути во сезоната беа за Бруно ова? Повреда имаше или слепи се во Торонто?
Па на Лендри Филдс да му даваш поголема минутажа треба да си идиот

Двејн Кејси doesn't like rookies. Тој уште се плаши да го пушти Валанчиунас да игра во последна четвртина кога е тесен резултатот. Млад бил уште, имал време да учи. :D
А Лендри Филдс го користи повеќе како одбранбен играч бидејќи стварно знае да одигра добра одбрана против добри шутери како Ентони и Џо Џонсон. Плус сега е повреден Џејмс Џонсон кој е пред Лендри во ротацијата на Торонто.

Oваа година многу добро почнаа рукињава , Џабари , Ендру , па и Шабаз , Вилиамс , Богданович :D

http://www.nba.com/raptors/drop-box-nba-web-141121-brunodunk.mp4

Зар има подобар начин за први поени во НБА кариера ?[DOUBLEPOST=1416631086][/DOUBLEPOST]Largest lead in franchise history (52).

:cuc:

Ќе дојде време овие глорихантериве што беа за Лејкерс и Селтикс па се пребација на Тандер и Хит а кај и да е и за Кавс да се префрлат за Репторс..

:vozbud:

Ако утре ги тепаме Кавси најдобар рекорд во лигата ќе имаме :cuc: :vozbud:[DOUBLEPOST=1416631304][/DOUBLEPOST]Очекувам сега Дурант да се појави на прес да каже дека Бруно не е бразилскиот Дурант, туку дека Кевин е Американскиот Кабокло :D

Cfd6Aix.jpg

Доволно спам од мене за денеска:

8TJ8q3h.jpg
Моеш да сањаш дека некој фан на лал ќе навива некогаш за Кавс.мало сутра.

Многу лош бол мувмент и шутерски тим биле Минесота, без Рубио, Мартин, Пекович, Јанг еве им шанса на Фили да тепаат нешто.

Шо нешто Кавс најјака екипа биле и број еден фаворит за титула а никој не ни знае дека Торонто постојат ?

:D :D

Јаки сме...ногу и тоа.

Слободно можам да кажам дека оваа екипа на Репторс е најдобра во нашата кратка историја, дури подобра и од онаа во 2001 на Картер, Дејвис, Оукли, Алвин итн. Дури ме потсеќаат на Пистонси од 2004, посебно Кајл Лаури кој е како копија на Чонси Билапс. :)

Лу Вилијамс ги уништи. :D

Ако продолжат вака Кливленд ништо чудно да завршиме на една одпрвите две позиции. Па после во плејофот све е можно.

Лу Вилијамс ги уништи. :D

Ако продолжат вака Кливленд ништо чудно да завршиме на една одпрвите две позиции. Па после во плејофот све е можно.

10689853_10152491321476769_467651479020606341_n.jpg

Нов рекорд во кариерата во постигнати поени. Последниот му беше 31 поен.
Кога ќе ми текне дека го добивме во замена за Џон Салмонс. :pos: Masai is God! :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom