НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бостон ме враќа назад у времето на биг 3. Жари во ТД Гарден. Стегната одбрана и креативен напад, уште да ги поправат скоковите и оваа утакмица е наша.

Има некој прогрес во тимов се повеќе и повеќе ми влева надеж дека оваа година бркаат плејоф. Ама ако не се поправат в одбраната под обрач и скоковите поубо нека танкаат.

Како ги работат Грифин и Џордан :гик: Гасол ги посра и двајцата.

Мемфис се страшни сезонава, алал да им е. (y)

Колку само немаат среќа Шарлот на гости оваа сезона. На неколку утакмици водеа убедливо па губеа тесно во последна четвртина.

За малце ќе летаа чаши по Марио Чалмерс
6gar7n.jpg

2kP3NtU.gif

Па и сами се криви за денешниов пораз. Ај што водеа 7 разлика океј, ама на крај кога имаа 30тина секунди до крај и напад се створи мис меч ситуација каде Шабаз остана на Ал Џеферсон, а Кемба фати сам да завршува со некој измислен шут. :facepalm: Ајде се извадија и од таа ситуација пошо одма ја украдоа, ама последниот напад им беше баш крш, повторно со некој измислен шут на Кемба. Океј, немаа среќа затоа што после одбиената топка од шутот на Кемба имаше добир од Џеферсон и топката буквално излезе од обрачот али секако можеа и подобро да го организираат последниот напад. Требаше преку Џеферсон да играат, нема играч од Мајами кој може да го чува, а ако го удвоеја ќе вадеше надвор и некој ќе беше сам на шут.

Мемфис ги откорна Клиперси и ја потврди својата доминација сезонава. Клиперси играат послабо од очекуваното сезонава, барем за мене. Очекував доста повеќе од нив.

Meмфис е единствениот тим кој сеуште нема пораз на домашен терен.
Одлично играат засега, само да ги одминат повредите и може да фатат високо место во регуларниов дел.
Марк денес беше незапирлив. :cuc:

Док и Пол, Блејк во Дејвид мид-рејнџ Вест го претворија.. Браво царој.. Барем тој тим на Хорнетси поарен беше во плејофот, 2 утакмици на Спарси им зедоа :eek:

Yo werd up nigga it's not muh motha fuckin fault yo' team suck monkey balls, just deal wif it Don' make me come ova there bitch...

Многу слабо Портланд играат одбрана, turnovers на секој чекор прават. Мора да се стегне малку, башка и Бостон разиграни се денеска
Да не си за Портланд случајно? глеам ги коментираш често тука:D

Иначе многу често против "послаби" екипи лошо играат во прво полувреме, се опуштаат некако, не ми се свиѓа тој менталитет.. Со Бостон еве одма заиграа малку боље во второ, зацврстија во одбрана и дое пресвртот.. со Шарлот исто пресврт од -20..
Одбраната им е подобрена од лани, Лилард е подобрен, Кејман и Блејк супер се од клупа, така да засеа сум задоволен али можат и боље

Да не си за Портланд случајно? глеам ги коментираш често тука:D

Иначе многу често против "послаби" екипи лошо играат во прво полувреме, се опуштаат некако, не ми се свиѓа тој менталитет.. Со Бостон еве одма заиграа малку боље во второ, зацврстија во одбрана и дое пресвртот.. со Шарлот исто пресврт од -20..
Одбраната им е подобрена од лани, Лилард е подобрен, Кејман и Блејк супер се од клупа, така да засеа сум задоволен али можат и боље
5 клуба пратиш? Како стигаш младичу.

All i do is dunk за МВП!!!! :pos::pos::pos::pos::pos::pos:кој очај беше само.....ко мали деца со диандре беа во споредба со гасол....така му е кога глуми кевин лав и фади некои мид рејнџ шутеви.......

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom