НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј не заебавај сеа , добра си е сликава за разлика од истиов стрим на Кливленд - Бостон...супер марио снимка даваат...оваа е премија за таа таму , иначе ке заспијам 100% до 4 саат додека да почнат Лејкерски и плус ке трае 3 ипол саати ..кој ги ебе ке си глеам реприза утре лагано :D[DOUBLEPOST=1416015267][/DOUBLEPOST]
@garthok 0.4 до крај, гледај како само Фишер ја исфрла топката.

П.с. Да не се збуните што е црна сликата, само кликнете на видеото.

го иам глеано и ова али ипак не ми е возможно...тогаш немале толкава технологија да вракјаат снимки да прегледуваат , сеа барем можат тоа да го напраат и се виде од далеку дека е истечено времето ...а според мене и ова на Фишер е нерелуларен кош...не ми е остварливо за 0.4 да ја фатиш и исфрлиш топката...[DOUBLEPOST=1416015523][/DOUBLEPOST]И дали го имаме изненадувањето на вечерта , Фила води 11 разлика против Хјустон на крајот од 1/4 ...само да не прокоцкаат (чисто суљам)

Последно уредено:
@garthok 0.4 до крај, гледај како само Фишер ја исфрла топката.

П.с. Да не се збуните што е црна сликата, само кликнете на видеото.
0.4 теоретски може. Звучи дебилно знам али мења таа стотинка многу. Сега стеф натера да анализирам и ја подлабоко, во фишер ситуацијава погледни кај му се рацете на 0.25 (тројчето се врти на кај два) и тука задолжените за семафорот каснат али каснат некои си 2 стотинки значи регуларно фишер би ја фрлил негде на 0.1 или 0.05 ако гледаме до перфекција значи сасвим ок. Затоа и му го признале ваљда. Да имало 0.3 до крај што мислиш?
fisher.jpg

Е сега погледај Ли ситуација, види кај е топката на 0.2 и тоа пази со обратно положување за кое што 100% сум сигурен дека треба бар пола секунда за да го изведеш ко на сликава.
lee.jpg

Значи аналогно според сликава Ли го прави потекот за една стотинка, не! за 0.05 стотинки пошо глеј колку високо е топката на 0.2. Дали намерно или ненамерно тој што го кликал дугмето заспал и тоа е тоа. Ги утепа до крај и место 6:3 имаме 5:4 ситуација. Претпоставувам ме сфати со бројкиве. Тапа сум математика. Не ни имав во средно.[DOUBLEPOST=1416017437][/DOUBLEPOST]
Еј не заебавај сеа , добра си е сликава за разлика од истиов стрим на Кливленд - Бостон...супер марио снимка даваат...оваа е премија за таа таму , иначе ке заспијам 100% до 4 саат додека да почнат Лејкерски и плус ке трае 3 ипол саати ..кој ги ебе ке си глеам реприза утре лагано :D
Биди муж и издржи. Ќе биде жустро. Башка кај и да е после прокрастринаторот ќе се јави со гифови од Коби :icon_mrgr:

Последно уредено од модератор:
abe dzabe se filozofira....nesmees kako tim da si dozvolis zadnja stotinka da ti resava utakmica od 20 i kusur poeni u plus....i da se nadevas na sudii posle ne e toa pobednicki mentalitet....

За оваа кошарка не вреди ни да се збори!!! 101 поен за 3 четвртини, Блат бе пријателе. :facepalm:

Пу да ти ебам среќата кај сеа му се лизна од раце на RR

Баш ме интересира кои ќе бидат тие мизерии што ќе изгубат од Филаделфија.

Остајте го човекот нека си ја пронајде формата бе, преголема пауза имаше и нормално е ова.

Ах бе мело бе, ајде ништо, кога ми текне дека си ги брише солзите сега со 100ки, ич на кур не ми е :icon_mrgr:

Мело и Леброн со 40+ , додуша пак Њујорк узбигија , значи незнам што повеќе треба да напраат за да тепаат...искрено криво ми е шо Фила изгубиле и криво ми е шо Коби имал 1-14 ...да имал подобра реализација може и ке тепале Лејкерси , а вака ке си седат последни на Запад :D

Мело и Леброн со 40+ , додуша пак Њујорк узбигија , значи незнам што повеќе треба да напраат за да тепаат...искрено криво ми е шо Фила изгубиле и криво ми е шо Коби имал 1-14 ...да имал подобра реализација може и ке тепале Лејкерси , а вака ке си седат последни на Запад :D

Мело има и најслаб процент на победи кога постигнал 45+ споредено со другите ѕверој
473b6dae-79ee-4aae-b4a0-ebc675ed8fac.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom