- Член од
- 13 октомври 2014
- Мислења
- 1.094
- Поени од реакции
- 367
Еј не заебавај сеа , добра си е сликава за разлика од истиов стрим на Кливленд - Бостон...супер марио снимка даваат...оваа е премија за таа таму , иначе ке заспијам 100% до 4 саат додека да почнат Лејкерски и плус ке трае 3 ипол саати ..кој ги ебе ке си глеам реприза утре лагано
[DOUBLEPOST=1416015267][/DOUBLEPOST]
го иам глеано и ова али ипак не ми е возможно...тогаш немале толкава технологија да вракјаат снимки да прегледуваат , сеа барем можат тоа да го напраат и се виде од далеку дека е истечено времето ...а според мене и ова на Фишер е нерелуларен кош...не ми е остварливо за 0.4 да ја фатиш и исфрлиш топката...[DOUBLEPOST=1416015523][/DOUBLEPOST]И дали го имаме изненадувањето на вечерта , Фила води 11 разлика против Хјустон на крајот од 1/4 ...само да не прокоцкаат (чисто суљам)
[DOUBLEPOST=1416015267][/DOUBLEPOST]
@garthok 0.4 до крај, гледај како само Фишер ја исфрла топката.
П.с. Да не се збуните што е црна сликата, само кликнете на видеото.
го иам глеано и ова али ипак не ми е возможно...тогаш немале толкава технологија да вракјаат снимки да прегледуваат , сеа барем можат тоа да го напраат и се виде од далеку дека е истечено времето ...а според мене и ова на Фишер е нерелуларен кош...не ми е остварливо за 0.4 да ја фатиш и исфрлиш топката...[DOUBLEPOST=1416015523][/DOUBLEPOST]И дали го имаме изненадувањето на вечерта , Фила води 11 разлика против Хјустон на крајот од 1/4 ...само да не прокоцкаат (чисто суљам)
Последно уредено: